ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.09

Στη Ρηγίλλης έχουν φραγή εισερχομένων μηνυμάτων…

pasok-nd*Δεν εξηγείται αλλιώς ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου από την Κυριακή το βράδυ…Ούτε το μήνυμα της αποχής πήραν, ούτε αυτό της μεγάλης διαφοράςαπό το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήραν, ούτε το…μηνυματάκι του Καρατζαφέρη πήραν.

*Το μόνο που κατάλαβαν στη Ρηγίλλης είναι ότι ο Αντώναρος δεν κάνει για εκπρόσωπος τύπου, κάτι που έχει καταλάβει όλη η χώρα εδώ και πολύ καιρό.

*Α! Επίσης ο Πρωθυπουργός μας κατάλαβε ότι δεν ήταν σωστή η διάταξη Ρουσόπουλου που επέτρεπε τις δημοσκοπήσεις μέχρι και 48 ώρες πριν τις εκλογές και θα την καταργήσει.rousopoulos

*Σκοτάδι μάυρο…

*Ευτυχώς για τη Ν.Δ. το μαύρο τους το χάλι το καταλαβαίνουν οι πιο “χαμηλόβαθμοι” του κόμματος όπως ο αγροτοσυνδικαλιστής Κοκκινούλης που βγήκε και είπε ότι αν δεν αλλάξουν πολλά πάλι δεύτερο κόμμα θα είναιη Ν.Δ.Αλλά σιγά μη δώσει κανένας μεγαλοπαράγοντας της Ρηγίλλης σημασία στον κάθε Κοκκινούλη!

*Στον Συνασπισμό τα πράγματα φαίνονται χειρότερα. Οι “Ανανεωτικοί” έχουν ξεσπαθώσει και με το δίκιο τους. Τα σενάρια για διάσπαση , στα δικά μου μάτια, δεν έχουν καμία απολύτως βάση, τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές εκλογές.

syriza*Εκεί δεν ξέρω τι μπορεί αν γίνει…Αν π.χ. υπάρχει κίνδυνος συνεργασίας Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ. και το “Αριστερό Ρεύμα” παραμένει αμετάπειστο στο ζήτημα της συνεργασίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., πιστεύω ότι η “Ανανεωτική πτέρυγα” θα κάνει το βήμα και θα συμπράξει με το Κίνημα, ώστε να μην αφήσει τη χώρα έρμαιο στα χέρια της Δεξιάς.

*Από εκεί και πέρα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. φαίνονται προσγειωμένοι.Και καλά κάνουν. Η αυτοδυναμία φαίνεται να απέχει ακόμα και θα χρειαστεί τεράστια συσπείρωση για να επιτευχθεί.

*Και αν ο Βενιζέλος συνεχίσει τα… τσαλιμάκια πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί.

*Αύριο περιμένουμε με αγωνία το Λαζόπουλο για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί! Όχι τίποτα άλλο, αλλά ότι στήριζε(ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ν.Δ.) πάτωσε, ενώ ότι κόντραρε(ΛΑ.Ο.Σ.) και ότι λασπολογουσε(Παπανδρέου-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) κέρδισε.

tapantaolablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: