ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.09

Κτηνωδία στον Πύργο της Ηλείας. Πατέρας Τέρας βίαζε την κόρη του από τα επτά της για μια οκταετία


"Μεγάλο σοκ για την τοπική κοινωνία υπήρξε η καταγγελία χθες στην Αστυνομία στον Πύργο της Ηλείας, 15χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, ότι ο ίδιος ο πατέρας της 43 ετών ασελγούσε επάνω της από τα επτά της χρόνια.
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνδρες της ασφάλειας στον Πύργο όταν ένα όμορφο κοριτσάκι 15 ετών προσήλθε μόνο του χθες και τους κατήγγειλε τον εφιάλτη που ζούσε στο ίδιο του το σπίτι.
Το πεδίο για τον πατέρα τέρας ήταν ελεύθερο διότι εδώ και χρόνια ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που εξιστόρησε το κοριτσάκι, συγκλόνισαν και τους έμπειρους αξιωματικούς της Αστυνομίας.
Ο Πατέρας ο οποίος απειλούσε την κόρη του ότι θα την σκοτώσει αν αποκαλύψει το παραμικρό, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα......"

Δεν υπάρχουν σχόλια: