ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ... "ΗΛΘΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ"


Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στις εργασίες της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών του ΟΑΣΕ, δήλωσε: «Ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε τον διάλογο και ταυτόχρονα να αποστείλουμε ένα μήνυμα φιλίας προς τον ελληνικό λαό. Να δείξουμε ότι ο συμβιβασμός στο θέμα της ονομασίας αποτελεί κοινό μας στόχο και πρέπει να αναζητηθεί σε ισότιμη βάση, χωρίς να ζημιωθεί καμία από τις δύο πλευρές και χωρίς να απειληθεί η εθνική ταυτότητα».

Δύο "σημεία"..."ισότιμη βάση" και "εθνική ταυτότητα" .... της δήλωσης του Υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων που δείχνει ότι η "καλή διάθεση" του 'Έλληνα Πρωθυπουργού και της κυρίας Μπακογιάννη στο να επιτρέψουν την προσγείωση του Κρατικού Σκοπιανού αεροσκάφους στην Κέρκυρα "άνοιξε την όρεξη" του πλέον προκλητικού Μιλόσοσκι .

ΙΣΟΤΙΜΗ
ΒΑΣΗ......... Δηλαδή η Ελλάδα είναι ίση με τους "παραχαράκτες" τους "ψεύτες" και τις "διχασμένες υποκειμενικές προσωπικότητες"

ΕΘΝΙΚΗ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ....... Μας το "πέταξε" κατάμουτρα ..... Η ύπαρξη του ανύπαρκτου Μακεδονικού 'Έθνους κατά την "γραμμή" των καταγέλαστων είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Ξεκαθαρισμένες οι διαθέσεις των ψευτομακεδόνων. Ανυποχώρητοι! αλλά και προκλητικοί μέσα στο σπίτι μας. Και πως να μην είναι?? όταν η Ελλάδα κατά πάγια τακτική υποχωρεί και οι πολιτικοί της λειτουργούν ως υποχείρια και συναλλασσόμενοι ικέτες; .

Δεν υπάρχουν σχόλια: