ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.09

ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΑΡΟΝ"....ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ


Επίθεση από τους ομοϊδεάτες του δέχεται ο πρώην Τσάρος Γ. Αλογοσκούφης με αφορμή το νέο βιβλίο του που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 29 / 6 με τίτλο «Η Ελλάδα μετά την κρίση» .

Στο βιβλίο του ο Γ
Αλογοσκούφης εκτός του ότι υπεραμύνεται της πολιτικής του "καρφώνει" στην κυριολεξία την πολιτική Παπαθανασίου και κατ επέκταση την πολιτική Καραμανλή.

Έχει λόγους ο Γ
Αλογοσκούφης να αισθάνεται "δικαιωμένος" για την πολιτική του μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει επιπλέον 5% του ΟΤΕ στην Deutsche Telekom με βάση τη συμφωνία που είχε υπογράψει ο ίδιος και προέβλεπε πώληση σε υψηλή τιμή.

Πάντως ....χωρίς πολλή δόση φαντασίας μπορούμε να πούμε ότι η συγγραφή του εν λόγο βιβλίου δεν ήταν διόλου τυχαία.
Ο "καθηγητής" πρώην Υπουργός μετά την "καθαίρεσή" του με τον τελευταίο ανασχηματισμό αλλά και το βάρος που φορτώθηκε λόγο των επιπόλαιων και πολιτικά εξωπραγματικών
ισοσκελισμών που ως αποτέλεσμα είχαν την παταγώδη οικονομική αποτυχία των δημοσιονομικών του κράτους , παίρνει το "αίμα" του πίσω δια μέσω της συγγραφής του βιβλίου δηλώνοντας παρόν στο εσωτερικό της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: