ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.09

ΦΕΡΕΤΗΣ: Ο... ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!


Κάποιοι... διεθνείς αγώνες στίβου έγιναν (ή γίνονται;) στην Θεσσαλονίκη αυτόν τον καιρό, πλην όμως, ελάχιστοι το έχουν πάρει χαμπάρι!

Αστα, Γιάννη Ιωαννίδη. Σαν πολιτικός είσαι χειρότερος και από την πατσαβούρα τον Λιάνη, καλύτερα γύρνα στο προπονητιλίκι όπου πράγματι ήσουν κορυφαίος.

Για να καταλάβετε, μ@@@κες Έλληνες, πώς λειτουργεί το "σύστημα", ο υφυπουργός Αθλητισμού Ιωαννίδης έδωσε το γραφείο Τύπου της διοργάνωσης στον Γιώργο Φερέτη, τον "Γκρούεζα" της ΕΤ3, έναν άνθρωπο τελείως άσχετο και απαίδευτο, πρώην "αθλητικό συντάκτη". Μετά βαρβάτης αποζημιώσεως, βεβαίως!

Ασφαλώς, τούτος ο τεμπελχανάς, δεν έκανε ούτε τα απαραίτητα (πού να βρει τις... γνώσεις γι αυτό!) για την ενημέρωση του κόσμου και, έτσι, το μίτινγκ στίβου πέρασε απαρατήρητο!

Τί κάνει λέτε, ο Φερέτης, στην ΕΤ3 όπου έχει γαντζωθεί 25 χρόνια τώρα; Παρελάσεις! Ναι, το ανθρωπάκι αυτό, που κυκλοφορεί με ύφος 10 καρδιναλίων, περιγράφει τις παρελάσεις κάθε 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου.

Ενίοτε, όπως μας πληροφορεί η ίδια η ΕΤ3, κάνει και άλλα πράγματα εκεί όπως να "επιμελείται τον γενικό σχεδιασμό της δημοσιογραφικής κάλυψης και των ειδικών εκπομπών για τις ευρωεκλογές ως... ειδικός σύμβουλος της διοίκησης της ΕΤ3"!!!

Ένας ατάλαντος και αμόρφωτος κρατικοδίαιτος γλύφτης, είναι... ειδικός σύμβουλος και επιμελείται σχεδιασμού όταν δεν είναι ικανός να οργανώσει ούτε ένα... αξιοπρεπές γραφείο Τύπου για μια αθλητική διοργάνωση!!!

Α, να χαθείτε αλήτες, και συ μαζί Ιωαννίδη που υποκύπτεις καθημερινά σ΄αυτούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: