ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΓΚΑΦΑΣ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ



Και η Ελευθεροτυπία και το Έθνος (μαζί με το Βήμα για το οποίο έγραψα νωρίτερα), πάτησαν την μπανανόφλουδα της προδιαγεγραμμένης συνάντησης Καραμανλή - Ερντογάν που... δεν έγινε ποτέ!

Υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο στην υπόθεση και αναμένονται αποκαλύψεις για τον τρόπο και την μεθοδολογία που ακολούθησαν οι Αντώναρος - Ανδριανός για να "διευκολύνουν" τις κυριακάτικες, ώστε και να ελευθερώσουν εγκαίρως τους συντάκτες τους για το σαββατοκύριακο, αλλά και να έχουν το θέμα στις σελίδες τους.

Οι παρασκηνιακές σχέσεις του δημοσιογράφου με την Εξουσία είναι, ίσως, το κορυφαίο ασυμβίβαστο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Σήμερα αποτελεί τον κανόνα και έναν άτυπο τίτλο τιμής για τον δημοσιογράφο που έχει τέτοιου είδους σχέσεις. Γι αυτό και έπαψε να είναι λειτούργημα!

Αυτό εκμεταλλεύονται κατά τον καλύτερο τρόπο οι πολιτικοί και επιτυγχάνουν σχετικά εύκολα το πέρασμα της γραμμής τους και την χειραγώγηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας.

Όχι, όμως, όλης...
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: