ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.09

"Το προστατευόμενο αμαρτωλό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας"

Αξιότιμοι κύριοι,

Διάβασα μ' ενδιαφέρον την ανάρτηση της κ. ΠΟΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ στο πειρατικό ρεπορτάζ σχετικά με το ότι "το ναυτοδικείο Πειραιά θάβει τις σοβαρές καταγγελίες για ορισμένους πρώην χρυσοκλαράτους του Λ.Σ. και όχι... μόνο".
Ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη καταγγελία αλλά γνωστό τοις πάσει σχετικά με τον βίο και την πολιτεία της ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ που λέγεται ναυτοδικείο Πειραιά του οποίου κύριο μέλημα είναι η συγκάλυψη του τελεσθέντος και αποδεδειγμένου οργανωμένου εγκλήματος, η προστασία των λιμενικών, των προσφερόντων υπόθαλψη σε μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, η παροχή προστασίας σε μεγαλοαπατεώνες υψηλά ισταμένους λιμενικούς, οι οποίοι στα μυστικά κονδύλια του ΥΕΝ έχουν πρόσβαση για φαγοπότι από υποθέσεις ναρκωτικών με ψευδή αιτιολόγηση κονδυλίων σε ανύπαρκτα ονόματα, κ.λ.π.
Στην συγκεκριμένη ανάρτηση γίνεται λόγος σχετικά με τις "φιλικές" σχέσεις μεταξύ του τέως αρχηγού Λ.Σ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗ και "του περίφημου" εισαγγελέα και γνωστού για την "δράση" του, κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΦΝΗ, σημερινού προέδρου του ναυτοδικείου Πειραιά (Προήχθη λόγο του πλουσιότατου βρώμικου έργου που παρείχε ως εισαγγελέας του ναυτοδικείου Πειραιά). Για να καταλάβετε την βρωμιά, τον βίο και την πολιτεία του συγκκεκριμένου επίορκου εισαγγελέα σας παραθέτω το εξής : Την 29-05-2003, ο συγκεκριμένος επίορκος εισαγγελέας, έχων σκηνοθετήσει μετά του ναυάρχου της απάτης ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗ και του επίορκου και απατεώνα της εποχής εκείνης - αλλά και μετέπειτα - Πλοιάρχου Λ.Σ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ, Διευθυντή Εσωτερικών Υποθέσεων του ΥΕΝ, υποτιθέμενη εξέταση κατ' αντιπαράσταση μεταξύ εμού και των απατεώνων της Δίωξης Ναρκωτικών του ΥΕΝ, Πλοιάρχου Λ.Σ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ (Διευθυντή Ασφαλείας/ΥΕΝ) και του Τμηματάρχη της ψευτοδίωξης ναρκωτικών/ΥΕΝ, Υποπ/ρχου Λ.Σ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΡΓΑΔΗ, για συγκεκριμένες καταγγελίες μου, ο συγκεκριμένος επίορκος, δόλιος εισαγγελέας, αντί να μου στείλει γραπτή κλήση, αντ' αυτού δρώντας με δόλιες μεθόδους μου τηλεφωνεί στο κινητό μου τηλέφωνο και βρίσκοντας με την στιγμή εκείνη - πρωϊνή ώρα - στο Υπουργείο Μεταφορών της Δραπετσώνας μου λέει τα εξής : "κ. ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ θα ήθελα να έρθετε στο γραφείο μου να συζητήσουμε οι δυο μας τις κατατεθείσες καταγγελίες σας". Πράγματι μετά από μισή ώρα περίπου από το τηλεφώνημα του, βρίσκομαι στο γραφείο του και μετά από ένα δεκάλεπτο περίπου από την έναρξη της συζητήσεως μας, εμφανίζονται αγκαλιασμένοι μετά από προσυνεννόηση του συγκεκριμένου επίορκου εισαγγελέα, του προαναφερθέντος επίορκου, απατεώνα Διευθυντή Εσωτερικών Υποθέσεων/ΥΕΝ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ και του επίορκου ναυάρχου Λ.Σ., ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗ, οι προαναφερθέντες καταγγελόμενοι της ψευτοδίωξης ναρκωτικών του ΥΕΝ, μετά του ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ. Ενώπιον του εισαγγελέα και με την ανοχή αυτού, για να μην πω με την συνδρομή του, δέχομαι έντονη φρεαστική επίθεση από τους συγκεκριμένους απατεώνες. Όταν δε ζήτησα από τον εισαγγελέα πρακτικά της συγκεκριμένης εξέτασης κατ' αντιπαράστασης μετά των απατεώνων και οι οποίοι έπεσαν σε αντιφάσεις, σε ψέματα ή απαντούσαν κατά το δοκούν, η απάντηση του επίορκου εισαγγελέα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΦΝΗ ήταν : "Έγινε μια συζήτηση σε φιλικό επίπεδο". Αυτός είναι ο εισαγγελέας και σήμερα πρόεδρος του ναυτοδικείου Πειραιά.
Παρόλο όμως τον βίο και την πολιτεία του ο συγκεκριμένος εισαγγελέας, στηριζόμενος από μεγαλοπροστάτες και διαφημιστές, τον Μάϊο του 2004 με την παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου και του παρουσιαστή "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ", κ. ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, παρουσιάζεται έμμεσα στην εκπομπή του προαναφερόμενου "ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ" ως "ΗΡΩΑΣ".
Ο συγκεκριμένος όμως εισαγγελέας για την "δράση" του αυτή τύγχανε και της "καλής συνεργασίας" μετά της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά και συγκεκριμένα του εισαγγελέα - αρχικά ποινικών διώξεων και μετέπειτα προϊσταμένου της εισαγγελίας αυτής - κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ. Ομού και παρόλες τις καταγγελίες μου συγκάλυπταν την αποδεδειγμένη υπόθεση υπόθαλψης του μεγαλέμπορου ναρκωτικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ από πλευράς Δίωξης Ναρκωτικών/ΥΕΝ και όχι μόνο.
Και μετέπειτα όμως το ναυτοδικείο Πειραιά - με εξαίρεση έναν μόνο εισαγγελέα τον οποίο μετέθεσαν γιατί "δεν τους έκανε" - συγκάλυψε τις υποθέσεις την μία μετά την άλλη.
Αξιότιμοι κύριοι, αυτά είναι προς το παρών μερικά από τα στοιχεία σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του αμαρτωλού Λ.Σ. και της αμαρτωλής "δικαιοσύνης". Επιφυλάσσομαι και για περαιτέρω καταγγελίες.


--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: