ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.09

Η "ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!



Ένα από τα ζητήματα που μου προκαλούν τεράστια εντύπωση στην υπόθεση Ζίμενς, είναι γιατί είναι, έως τώρα, εξαφανισμένο το όνομα του Σωκράτη.

Είναι πασίγνωστο, στους παροικούντες, ότι αυτός ο πρώην πράκτορας της ΣΤΑΖΙ (ανατολική Γερμανία) είναι το πρόσωπο που... εισήγαγε το μοντέλο Ζίμενς στην Ελλάδα (λάδωμα κομμάτων και πολιτικών για να πάρουμε ΟΛΕΣ τις δουλειές).

Ξεχάσατε την Ιντρακόμ και τις πρώτες ψηφιακές τηλεφωνικές συσκευές που είχε πάρει από αυτούς ο πο@@@ς ο ΟΤΕ;

Εκείνες τις μπαχατέλες με τα λαστιχένια κουμπιά που τις πληρώσαμε ΧΡΥΣΕΣ οι Έλληνες φορολογούμενοι και αποδείχτηκαν σκάρτες!

Έτσι έγινε λεφτάς ο Κόκκαλης! Γιατί κανένα μο@@ί δεν μιλάει σήμερα για τον αρχικλέφτη της δημόσιας περιουσίας και γιατί καμιά Δικαιοσύνη δεν τον ψάχνει;

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα στο κράτος - Μπανανία που ζούμε. Γίνεται της πουτάνας από αποκαλύψεις και ξεμπροστιάσματα του ρόλου που έχουν παίξει "επιφανείς" πολιτικοί ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!

Όλα κινούνται ράθυμα σαν να μην συνέβει τίποτα.

Ακόμα και αυτή η κουφ@@α ο Σουφλιάς, έχει το θράσος να βγαίνει και να ζητάει "τακτοποίηση" των ημιυπαίθριων, την ίδια ώρα που Ο ΙΔΙΟΣ έχει νομιμοποιήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το δικό του αυθαίρετο!

Τελείωσε, είμαστε μεγάλοι μαλ@@ες όλοι μας!
ΜΠΟΜΠΕΡ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να "ΑΓΙΑΣΕΙ" το στομα σου φιλε μου. Και λιγα τους λες..... Πες κατι παρα πανω και για λογαριασμο μου!

καπεταν γιαννης

Xanthiotaki είπε...

AYTH H KOYFALA O KOKKALIS TOYS EXEI OLOYS DEMENOYS XEIROPODARA. ENAS TIMIOS DIKASTHS DEN YPARXEI SE AYTON TON TOPO?