ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.09

Βρέθηκαν οι απαγωγείς του Παναγόπουλου ;



Εντός των επόμενων ωρών η Ασφάλεια Αττικής θα προχωρήσει σε συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες προερχόμενες από Αστυνομικούς κύκλους.

Ο εφοπλιστής Παναγόπουλος απήχθη στις 12 Ιανουαρίου του 2009 έξω από το σπίτι του στο Καβούρι. Αφέθηκε ελεύθερος οκτώ ήμερες αργότερα, μετά από δραματικές διαπραγματεύσεις των απαγωγέων με την σύζυγο του κ. Παναγόπουλου. Μετά την καταβολή των λύτρων (30 εκατομμύρια), ο εφοπλιστής εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Χαϊδαρίου στη 1 το πρωί να κάθεται σε παγκάκι, σε πάρκινγκ πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Σκαραμαγκά και Δαφνίου.

Οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν κατά την διάρκεια των ερευνών τους να ακολουθήσουν το λεγόμενο «μίτο των χρημάτων».Τον Μάρτιο ανευρέθησαν τέσσερα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στα ταμεία του υποκαταστήματος της Εμπορικής Τράπεζας Ασπροπύργου. Τα τρία χαρτονομίσματα όμως προέρχονταν από τα λύτρα που είχε καταβάλει η σύζυγος του βιομήχανου Μυλωνά, και το τέταρτο από τα λύτρα που δόθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο για την απελευθέρωση του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
foreignpress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: