ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.7.09

"Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΒΓΟ? Ή ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ?"

ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS.. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ……….


Τον Ιούλιο του 1989 ο ΟΤΕ είχε αναθέσει (απευθείας) στην εταιρεία SIEMENS INTRACOM 470.000 ψηφιακές παροχές αξίας ..τότε 32,5 δισεκατομμυρίων δραχμών.


Εκείνη ήταν και η εποχή που ξεκίνησε ο «πάγιος» μέχρι σήμερα εναγκαλισμός του ΟΤΕ (δημόσιου μέχρι τότε) με την SIEMENS.

SIEMENS και INTRACOM εξακολουθούσαν να συνεργάζονται και να λαμβάνουν έργα από τον ΟΤΕ με απευθείας αναθέσεις και διαγωνισμούς που επικρατούσαν και κατακυρώνονταν σε αυτούς, με το μεγαλύτερο έργο που είχαν λάβει (εκείνη την εποχή) οι δύο εταιρείες ήταν οι 1,2 εκατομμύρια ψηφιακές παροχές, οι οποίες θα μετέτρεπαν το νικητή του διαγωνισμού από απλό ανάδοχο, σε στρατηγικό εταίρο του ΟΤΕ.


Στις 7 Μαΐου του 1993 ανοίχτηκαν από το Δ.Σ. του ΟΤΕ οι οικονομικές προσφορές των πέντε εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ακολούθησε ένας αμείλικτος παρασκηνιακός πόλεμος, ο οποίος είχε αποτέλεσμα να αναβληθεί η κύρωση του διαγωνισμού. Δέκα μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 1994 με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο διαγωνισμός κατακυρώνεται στη Siemens και την Intracom, ο κ. Τάσος Μαντέλης, ο οποίος υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 1997, την ανάθεση έργων ύψους 222,7 δισεκατομμυρίων δραχμών στην Intracom και 150 δισ. στη Siemens.

ΠΟΙΟΣ HTAN O "ΠΡΩΤΟΣ" ...ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ;;;;

ΜΑ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ...

Ο SOCRATES EINAI TO ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!!!!!


ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ SIEMENS ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ .... ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΑΠΟΤΕ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ......

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.


ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο SOCRATES.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΡΑΤΑΕΙ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ ......ΚΑΛΑ !!!!

"ΜΟΥΓΚΑ" ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SOCRATES ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ!!! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΒΛΕΠΟΥΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ 1989 - 1997 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΧΡΩΜΑΤΑ" ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΧΕΡΙ" ΤΟΥ SOCRATES .......



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:SOCRATES..... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΠΟΜΕΝΟ"......





Δεν υπάρχουν σχόλια: