ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.09

ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΤΟN ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΣΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ



Κυριαν
Ποπη Χριστοδουλιδου

Σχετικα: Σημερινο σου αρθρο, με τιτλο
ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ & ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ"

Με ερεθισμα, το σημερινο σου δημοσιευμα, σταθηκα σε καποιο σημειο του σχολιου σου, που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, μια και διερωτασαι για το "τι κανουν οι εισαγγελεις του Ναυτοδικειου, που εχουν κανει τον νομο...."κ ο υ ρ ε λ ο χ α ρ τ ο" κ.λ.π

Θελεις να πιστεψω ο,τι δεν γνωριζεις ποιοι κινουν τα νηματα στο Ναυτοδικειο Πειραια;
Θελεις να πιστεψω ο,τι δεν γνωριζεις την τυχη των απειρο - ελαχιστων προισταμενων του, οταν απετολμησαν να το νοικοκυρεψουν;
Εαν "ΝΑΙ", θα αναφερθω στο αναστημα, στο ηθος και στο εργο ενος προισταμενου της εισαγγελιας του Ναυτοδικειου Πειραια, παραδειγμα προς μιμηση για οσους ασκουν το λειτουργημα του Δικαστη, τον οποιον ειχα την τιμη να γνωρισω τελειως συμπτωματικα.
Ως λεγεται, ηταν αριστουχος με υποτροφια και αρχηγος της ταξης του.
Αρνηθηκε μαλιστα τα οφεληματα της υποτροφιας, παραδιδοντας ενα ακομη μαθημα ηθους, εφ' οσον η οικονομικη κατασταση της οικογενειας του εκαλυπτε τις αναγκες των σπουδων του.
Επι 14 συναπτα χρονια διδασκει στην σχολη της αεροποριας στρατου και οι ετησιες κρισεις των μαθητων του - οπως παντα, με βεβαιωσαν συναδελφοι του - ειναι το "ΑΡΙΣΤΑ"

Οταν ανελαβε τα ηνια του Ναυτοδικειου Πειραια και απετολμησε να το νοικοκυρεψει, οι αξιωματουχοι του Υπουργειου Ναυτιλιας θορυβηθηκαν, μια και δεν συνεπλεε μαζι τους.

Και ιδιαιτερα, "μολις ζητησε με εισαγγελικη παραγγελια την επανεξεταση τεσσαρων υποθεσεων - κατοπιν εγγραφης καταγγελιας του πολιτη Δ.Κ - με την οποιαν κατηγγειλε τον προκατοχο του εισαγγελεα ΔΑΦΝΗ Κωνσταντινο και τους αντιεισαγγελεις ΚΟΝΤΟ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ & ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ οτι τις ειχαν "πνιξει", συγκαλυπτοντας με αυτον τον τροπο το οργανωμενο εγκλημα στις ταξεις του Λιμενικου Σωματος, εχοντας μετατρεψει την Εισαγγελια του Ναυτοδικειου Πειραια σε "Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Ν Ε Κ Ρ Ο Τ Α Φ Ε Ι Ο " ταφης της "αληθειας", οργανωσαν αστραπιαια την εξοντωση του και την μεταθεση του σε διαστημα 8 1/2 ( οκτωμιση) μηνων."!!!!!!!

Τρεις μηνες νωριτερα πανηγυριζε το παρακρατος του Υπουργειου Εμπορικης Ναυτιλιας, εχοντας εξασφαλισει την εξωστρακιση του απο την θεση του Προισταμενου της Εισαγγελιας του Ναυτοδικειου Πειραια, κατι ..........."που δεν γνωριζε ο ιδιος."!!!!

Ηταν ο μονος, που ξεκινησε να καθαρισει την "κοπρο του Αυγεια" απο τα δυο κεντρα εξουσιας. Το Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας & το Ναυτοδικειο Πειραια.

Αυτα προς το παρoν, για εναν ανθρωπο, ο οποιος εχει να προσφερει πολλα στην Πολιτεια, στους πολιτες της και τον νομικο πολιτισμο της χωρας μας.
Και ειναι πολλοι οι πολιτες, που περιμενουν να ενεργησει!

Και το ονομα αυτου: " Θεοδωρος Καστανης" [ Δικαστης Α΄΄ με βαθμο Συνταγματαρχη ]

καπεταν Γιαννης Εμμ.Νομικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: