ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.09

ΙΝΚΑ:ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 25-9-2009


Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχος, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του προς τους καταναλωτές και προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους, υπέγραψε χθες στις 24/09/09 νέα Υπουργική Απόφαση, αναιρώντας αυτήν που είχε υπογράψει τον περασμένο Μάη κ

ΙΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣGENERAL CONSUMERS FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 - τηλ: 210 36.32.443 - fax 210 36.33.976 email: inka@inka.gr - http://www.inka.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δ.Τ. 211 Παρασκευή 25.09.2009

Σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση που υπεγράφη το Μάιο του 2009, στις 31/10/09 έληξε η ημερομηνία της κυκλοφορίας στην Ελληνική αγορά, γαλακτοκομικών προϊόντων που ΔΕΝ αναγράφεται στην συσκευασία τους η χώρα προέλευσης του γάλακτος.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχος, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία του προς τους καταναλωτές και προκειμένου να υποστηρίξει τα συμφέροντά τους, υπέγραψε χθες στις 24/09/09 νέα Υπουργική Απόφαση, αναιρώντας αυτήν που είχε υπογράψει τον περασμένο Μάη και παρέχοντας το δικαίωμα των εισαγωγέων να διατηρηθούν τα αυτά προϊόντα γάλακτος στα ράφια μέχρι 31/12/09 !!!!


  • ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟ ;

  • ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ;

  • ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΦΙ.

  • ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

  • ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ .

stop cartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: