ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.9.09

Να ψηφίσω ποιον και γιατί;


ΝΔ: Εεεε από μόνη της παραιτήθηκε άρα λοιπόν δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κυβερνήσει στις επόμενες εκλογές.

ΠΑΣΟΚ: Σοσιαλιστικό κόμμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του αλλά τι το θέλατε το 1999, ο Έλληνας δεν ξεχνάει.

ΣΥΡΙΖΑ: Μάλλον έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

ΚΚΕ: Ωχ, η ¨Πρόεδρος¨ Αλέκα που αποκαλείται γενική γραμματέας :-) θεωρητικά πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες απόψεις και να κοιτάξει μπροστά, ωρέ μην λες ανυπακοή στην Ευρώπη γιατί αν βγούμε τη βάψαμε!

ΛΑΟΣ: Αν κρίνουμε από τους σοβαρούς υποψήφιους όπως ο Ψινάκης καλή ώρα αντιλαμβάνεστε με τι σοβαρότητα θα δούμε τη συγκεκριμένη παράταξη. Φαντάζεσαι το Ψινάκη Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ.

Σίγουρα και εμείς κάποιον από αυτούς θα ψηφίσουμε όπως και σεις διότι η αποχή σημαίνει και αδιαφορία.

Θέλουμε να διαβάσουμε τη γνώμη σας, πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον
blog-tou-fititi

1 σχόλιο:

Άνεμος είπε...

Ε αφού το ζητάς πως να αντισταθώ.
Κατ' αρχάς καλώς όρισες.

ΝΔ: Χώρια του ανεπίτρεπτου αυτής της επιλογής, η άποψη πως πρέπει να μη γίνει αυτό επειδή "δεν υπάρχει πιθανότητα να κυβερνήσει στις επόμενες εκλογές" μου κάθεται στραβά. Όποιος την πιστεύει πρέπει να την ψηφίσει.

ΠΑΣΟΚ: Δεν είναι μόνο το '99. Είναι όλη η λογιστική περίοδος Σημίτη, καθώς και ο μόνιμος ρεβανσιστικός πόθος. Είναι και η απάτη του να λέγεσαι σοσιαλιστής και να νομοθετείς νεοφιλελεύθερα.

ΣΥΡΙΖΑ: Που πάνε να κάνουν καριέρα με αυτό το όνομα; Και με τόσες αντιφάσεις στις απόψεις τους οι οποίες συνηθίζουν να βλέπουν τα κακώς κείμενα μόνο σε ότι αφορά τους μη Έλληνες;

ΚΚΕ: Το έχω ξαναπεί. Αν οι συνταγματάρχες ήξεραν τη σημερινή κατάντια του ΚΚΕ δε θα μιλούσαν ποτέ για κομμουνιστικό κίνδυνο για να μη φανούν πιο γελοίοι κι από τα μουστάκια τους.

ΛΑΟΣ: Άλλο όνομα για γέλια κι αυτό. Και με την ανήκουστη συνθετική έννοια "ελληνοχριστιανισμός" στο καταστατικό τους. Χώρια από τους υποψηφίους λοιπόν, είναι ψεύτες από κούνια.

Και όχι. Δεν πρέπει να ψηφίσουμε υποχρεωτικά κάποιον από αυτούς. Αν μας εκφράζει κάτι άλλο, πρέπει εκεί να πάει η ψήφος. Γιατί αλλιώς οδηγούμαστε σε μία αυταλυσόδεση στις πιο ανίκανες πολιτικές που γέννησε ποτέ αυτός ο τόπος.

Κι αν δε μας αρέσει και κανένας δεν ψηφίζουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί αποχή σημαίνει αδιαφορία. Προσωπικά δε με εκφράζει κανείς (δεν έχω δει ακόμη τα μικρά κόμματα) και όσο δε με εκφράζει κανείς θα απέχω.

Λευκό σημαίνει δεν έχω πρόβλημα όποιος κι αν βγει. Για να το ξεκαθαρίζουμε σιγά σιγά.

Αλλά επειδή το ίδιο το πολιτειακό της χώρας είναι για κλάματα, αν πηγαίνω θα ρίχνω άκυρο. Και είναι πολιτική ψήφος άσχετα από το που καταλήγει ανάλογα με το πόσο ληστής ήταν ο νομοθέτης. Δεν είναι αδιαφορία. Το αντίθετο.

Δυστυχώς όταν ο θείος του Κωστάκη είχε πει το περίφημο "το πολιτειακό ζήτημα έκλεισε με το δημοψήφισμα" χάρηκαν όλοι. Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Στην πραγματικότητα προεξοφλούσε πως αιώνια θα καταδυναστευόμαστε σε ένα σύστημα όπου απουσιάζει η δημοκρατία. Αλλάζουν οι εκλογικοί νόμοι, αλλάζει ο Μανωλιός. Όμως για πάντα τα συμφέροντα θα εκλέγουν τις κυβερνήσεις και τα συμφέροντα θα νομοθετούν. Όχι λοιπόν. Όποιος ψηφίζει κόμμα εξουσίας ή μελλοντικό κόμμα εξουσίας είναι συνένοχος στο έλλειμμα δημοκρατίας.

Και φυσικά η έκφραση "Τα λιγότερο σ***ά" το έχουμε ξαναπεί. Αφορά αυτούς που αν πεινούν και τους δώσουν δύο επιλογές σ***ά σκέτα ή σ***ά με φράουλες, θα φάνε σ***ά με φράουλες. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Ουφ!

Να μου το θυμηθείτε: Περισσότερα από 40 χρόνια. Πριν ακόμη κι από τη δικτατορία ήταν η τελευταία φορά που μία κυβέρνηση κράτησε λιγότερο από δύο χρόνια. Κάποια εθνική μειοδοσία ετοιμάζεται και ζητούν την ψήφο μας. Δεν τους νοιάζει που θα πάει. Όλοι δεμένοι είναι. Γιατί τόσο καιρό τρώμε ως λαός σ***ά με φράουλες αντί να πεθάνουμε της πείνας. Να δω ποιο εμβόλιο θα μας σώσει από τα κολοβακτηρίδια και ποια μοναδική εταιρεία θα το παράγει...

Καλησπέρα