ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.09

Σε νέο ρεκόρ γκίνες στοχεύει ο Κρίστο Βαν Λεμπέγκερ που πέρασε και από την Πρέβεζα



Στοχεύοντας να κατακτήσει μια ακόμη θέση στο βιβλίο Γκίνες ο Βέλγος Κρίστο Βαν Λεμπέγκερ -ο οποίος κατάφερε να περάσει από 36.000 Δήμους της Ευρώπης περπατώντας- κάνει την ίδια διαδρομή με ποδήλατο.Για να κάνει το δεύτερο ρεκόρ του πρέπει να περάσει από 34.000 Δήμους και κοινότητες και μέχρι στιγμής έχει «κατακτήσει» τους 11.000 από αυτούς.Πρώην ανθρακωρύχος ο Κρίστο-και μιλώντας πολύ καλά ελληνικά- δοκιμάζει μέσα από το ταξίδι αυτό τις αντοχές του.Αυτές τις μέρες ο ποδηλάτης πέρασε από την Ηπειρο ζητώντας από τους Δημάρχους των πόλεων να υπογράψουν στο βιβλίο του και να «πιστοποιήσουν» έτσι την διέλευσή του από την πόλη μας.Στο πλαίσιο της περιπλάνησής του αυτής ο Κρίστο πέρασε από την πόλη της Πρέβεζας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα.Οι δυό τους εξάλλου είναι παλιοί γνώριμοι αφού ο κ.Κλάπας υποδέχτηκε τον ποδηλάτη στην έξοδο του τούνελ Πρέβεζας-Ακτίου όταν ο Κρίστο διέσχιζε την Ευρώπη με τα πόδια.«Η Πρέβεζα μου αρέσει ιδιαίτερα» είπε ο ποδηλάτης ενώ δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση που είχε η προσπάθεια του στην τοπική κοινωνία.Ο κ.Κλάπας ευχήθηκε στον Κρίστο κάθε επιτυχία και του χάρισε μια σημαία του Δήμου με την ευχή να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του.
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: