ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.09

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ


Σηκώθηκε πρωί πρωί το αερικό μετά από γλυκό ύπνο όπου συνάντησε αγαπημένους νεκρούς, κι αντίκρυσε μία νεκρή Ελλάδα.


Μια ματιά στα φιλικά ιστολόγια αποκάλυψε μία παρατεταμένη προδοσία και μία χωρίς προηγούμενο εξαπάτηση τού ελληνικού λαού. Πλέον ο ψηφοφόρος θεωρείται τελείως βλαμμένος. Είναι ένα πρόβατο που δεν το σέρνουν στο σφαγείο. Πάει μόνο του. Ένας μαγικός αυλός το οδηγεί, κι ο αμνός κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει κρυφό τον προορισμό του. Ενίοτε φωνάζει στους διπλανούς αμνούς πως εκεί που πάει είναι η γη της γιαχφεδικής επαγγελίας. Ή μήπως χαφιεδικής επαγγελίας; Θα εξηγηθώ χωρίς φόβο και πάθος.

Θρασύτατοι εκδότες ανακοινώνουν πως η έκδοση ενός βιβλίου που θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση των εκλογών, καθυστερείται για μετά τις εκλογές. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. Ας σκεφτούμε τον κόκκινο παραλογισμό μήπως και βρούμε τα Γιατί του.

Αφορά την υπόθεση Ίμια. Όταν όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν με σιγουριά ένα συγκεκριμένο κόμμα τι εννοείται με την παραδοχή των εκδοτών πως το βιβλίο θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση των εκλογών; Προφανώς ότι η τότε κυβέρνηση δε χειρίστηκε καθόλου καλά το θέμα. Μη βιάζεστε όμως. Θα έρθουμε και στους άλλους. Τα συνεργατάκια στην υπηρεσία της καταστροφής της Ελλάδος. Μία πρόχειρη αναζήτηση στο Γούγλη για το αν έχει προκαλέσει αντιδράσεις η καθυστέρηση, δείχνει μία γενική αποδοχή της λογικής των εκδοτών ακόμη και από αυτούς που φαινομενικά θα συνέφερε η έγκαιρη κυκλοφορία. Δε θα πω τίποτε άλλο. Θα προχωρήσω στην εξαγωγή συμπερασμάτων.

1. Την υπόθεση Ίμια τη χειρίστηκε μία κυβέρνηση η οποία ήταν τουλάχιστον ανίκανη.
2. Το αντίπαλο κόμμα εξουσίας, την ανικανότητα αυτή την έκανε γαργάρα. Περιορίστηκε στις διαμαρτυρίες όταν ξεστόμισε ο τότε κυβερνήτης το περίφημο "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" από το βήμα της βουλής των Ελλήνων. Συγνώμη. Των Ρωμαίων.
3. Υπάρχουν στοιχεία για το συμπέρασμα 1 αλλά καθυστερείται η έκδοση του βιβλίου με βάση μία αλλόκοτη λογική που φωνάζει στον κόσμο "Είστε πρόβατα". Και όλοι δημοσιεύουν άκριτα τη λογική των εκδοτών έμμεσα αποδεχόμενοι αυτή.
4. Το αντίπαλο κόμμα εξουσίας το γνωρίζει και το κάνει γαργάρα.
5. Μόνος λόγος για τις λαρυγγικές μπουρμπουλήθρες ο κίνδυνος να χαλάσει το γλυκό της μοιρασιάς της πίτας της χρονομεριστικής εξουσίας.
6. Αν είχε δημοσιευθεί πριν ίσως η παρούσα κυβέρνηση ανακτούσε το χαμένο έδαφος και δεν υπήρχε λόγος για πρόωρες εκλογές. Κι εκεί είναι άλλη μια απόδειξη συνεργασίας.
7. Γιατί η χρονομεριστική εξουσία, προφανώς απαιτεί νέα κυβέρνηση τώρα.
8. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω αποδεικνύει πρόθεση για νέες εθνικές μειοδοσίες.
9. Και η απερχόμενη κυβέρνηση που ψάχνει υποτίθεται εναγωνίως πατερίτσες στην κατρακύλα της, δε χρησιμοποιεί ένα βαρύ χαρτί για να μη κόψει το γλυκό.
10. Η συγκάλυψη όπου συμμετέχει η αυριανή αξιωματική αντιπολίτευση, αποδεικνύει συγκαταβατικότητα στην τότε προδοσία. Καθώς και στις μελλοντικές. Με άλλα λόγια είναι όλοι συνεργάτες όπως τόσο καιρό υποψιάζονται οι ψηφοφόροι. Συνεργάτες στην υπηρεσία της καταστροφής του λαού τον οποίο κυβερνούν.
11. Ελπίδα δεν υπάρχει. Οι ίδιοι που τους υποψιάζονται θα τους δώσουν άλλοθι με νέα ψήφο εμπιστοσύνης. Όπως κάνουν εδώ και 35 χρόνια.
12. Η Ελλάδα ψυχορραγεί. Όλοι οι ψηφοφόροι είναι και θα είναι συνένοχοι στις επόμενες μαχαιριές. Γιατί μετά από τόσα, κι ένας βλάκας θα τους είχε καταλάβει. Επομένως δε γίνεται να απαλλαχθούν λόγω βλακείας.

Όποιος θίχτηκε, αν έχει τα κότσια ας κάνει το τεστ σκλαβιάς που προτείνουμε στην προηγούμενη ανάρτηση, ΕΔΩ. Δεν έχει να χάσει τίποτα αν δικαίως νομίζει πως θίχτηκε!

ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: