ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.09

Παιχνίδι πληροφοριών από Τούρκους

Η Σιμπέλ Έντμοντ αποκαλύπτει τι γινόταν στο FBI.Τούρκοι πράκτορες κατάφερναν να αντλούν πληροφορίες από την αμερικανική κυβέρνηση, δωροδοκώντας βουλευτές. Μια απίστευτη ιστορία διηγείται η πρώην μεταφράστρια του FBI Σιμπέλ Έντμοντς.


ΕΝΤΜΟΝΤΣ
Απολύθηκε από το FBΙ όταν ανέφερε τις υποψίες της για τη σχέση της βουλευτίνας του Ιλινόις και της Τουρκάλας πράκτορος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ
Αποκαλύψεις που σοκάρουν έβγαλε στην επιφάνεια η συνέντευξη της γνωστής ως «whistleblower» της αμερικανικής πολιτικής Σιμπέλ Έντμοντς στο αμερικανικό περιοδικό «The American Conservative». Κατά τη συνέντευξή της αποκαλύπτονται οι μυστικές διασυνδέσεις Τούρκων πρακτόρων με στελέχη του Κογκρέσου απ' όπου κατάφερναν να αρπάζουν σημαντικότατες πληροφορίες, αλλά και το εμπόριο ναρκωτικών και παράνομων όπλων και το ξέπλυμα χρήματος κάτω από τη μύτη του Λευκού Οίκου. Αυτές τις συναλλαγές μυρίστηκε η Σιμπέλ Έντμοντς, και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκε. Μέρος της συνέντευξής της δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak».

Οι υποψίες
Η ίδια αναφέρει ότι πέντε ημέρες περίπου μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, προσλήφθηκε από το FBI ως μεταφράστρια της τουρκικής και περσικής γλώσσας. Μέρος της δουλειάς της ήταν να μεταφράζει και να καταγράφει συνομιλίες ανάμεσα σε Τούρκους πράκτορες με τις αμερικανικές επαφές τους. Τον Απρίλιο του 2002 απολύθηκε από τις Αρχές του FBI, γιατί εξέφρασε την υποψία πως ένα άτομο από την ομάδα των μεταφραστών, στην οποία ανήκε και η ίδια, ήταν μέλος τουρκικής κατασκοπευτικής οργάνωσης. Αποστολή αυτής της τουρκικής οργάνωσης ήταν κατά τις υποψίες της Έντμοντς, η δωροδοκία σημαντικών στελεχών της αμερικανικής κυβέρνησης από τους οποίους αντλούσαν πληροφορίες, το εμπόριο ναρκωτικών, οι πωλήσεις παράνομων όπλων, το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και ενίσχυση του πυρηνικού εξοπλισμού.
Οι τότε καταθέσεις της Σιμπέλ χαρακτηρίστηκαν στην αναφορά του δικαστηρίου ως σοβαρότατες, ισχυρές και λόγος για έκδοση εντάλματος. Ωστόσο, εκείνο το διάστημα δεν έγιναν και πολλά για να φανεί η αλήθεια. Τίποτα, όμως, δεν μπορούσε να κρυφτεί, αφού οι υποψίες της μπορούσαν να επιβεβαιωθούν από τα έγγραφα έρευνας που διεξήγαγε το FBI.

Η σχέση με τη λεσβία βουλευτίνα
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Έντμοντς, η ιστορία ξεκίνησε με τις ύποπτες επαφές που διατηρούσε ο τότε πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Μαρκ Γκρόσμαν, με την τουρκική κυβέρνηση αλλά και με ύποπτες εγκληματικές ομάδες. Αφού φεύγει από την Τουρκία και επιστρέφει στις ΗΠΑ, οι συνομιλίες του παρακολουθούνται. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα του Γκρόσμαν, Τουρκάλα, προσλήφθηκε στο FBI ως μεταφράστρια. Στην πορεία εμπλέκονται διάφοροι και η λίστα των υπό παρακολούθηση ατόμων μεγαλώνει. Εδώ είναι που κάνει την εμφάνισή της η βουλευτίνα του Ιλινόις Jan Schakowsky. Τούρκοι πράκτορες περισυνέλεξαν στοιχεία ανακαλύπτοντας ότι ήταν λεσβία. Τότε μια Τουρκάλα πράκτορας σχετίζεται ερωτικά μαζί της. Μάλιστα η Τουρκάλα πράκτορας βρίσκει ευκαιρία και της συμπαραστέκεται όταν η μητέρα της Jan πεθαίνει. Έτσι ξεκινά η οικειότητα και οι συχνές συναντήσεις των δύο στο σπίτι της Jan (η οποία ήταν παντρεμένη με άντρα), με αποτέλεσμα η οικία της να γεμίσει από κάμερες και συσκευές καταγραφής ήχου. Μάλιστα δημοσίευμα τουρκοκυπριακού Τύπου αναφέρει ότι η υπόθεση με τη βουλευτή, παρεμπόδισε την έγκριση του αρμενικού ψηφίσματος. Η απόσπαση αξιόλογων πληροφοριών κατέστησαν τότε ευκολότερο από ποτέ.

ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: