ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.09

Το χρονικό ενός υπηρέτη του λαού…..

Γράφει η Vicky Zar

Your browser may not support display of this image. Αν νομίζατε ότι τα επαγγέλματα που θεωρούνται βαρέα και ανθυγιεινά είναι τα παραδοσιακά χειρονακτικά που όλοι γνωρίζουμε τότε ζείτε κι εσείς σε μια πλάνη…. Αρκεί να δείτε το πρόγραμμα ενός υποψήφιου βουλευτή και θα καταλάβετε από πού πηγάζει ο όρος υπηρέτης του λαού….

Πρωινό ξύπνημα , επισκέψεις σε λαϊκές , συναντήσεις με εργαζομένους στα δημόσια ταμεία , με φιλήσυχους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ , αναγνωριστικές συζητήσεις με νέους στα <<ιν μπαρ >> της πόλης …. Και η καθημερινή περιοδεία δεν έχει τέλος στην πολιτική αρένα που ο όποιος κόψει πρώτος το νήμα θα λάβει το δάφνινο στεφάνι της βουλής…. Ποιος όμως θυμάται μετά την εκλογή του τα πρόσωπα όλων αυτών που συνάντησε σ’ αυτή την τρελή κούρσα εντυπώσεων και φρούδων υποσχέσεων….; Όταν την επομένη μέρα τα φώτα σβήσουν όλες αυτές οι επισκέψεις γίνονται απλά σημειώσεις στο πρόγραμμα της επόμενης προεκλογικής εκστρατείας ….

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν ξεχνάνε …..ο παππούς που του έσφιξε το χέρι και πίστεψε για ένα λεπτό ότι θα σταματήσει η σύνταξη της πείνας ,το παιδί που το ανέβασαν στην εξέδρα της συγκέντρωσης και τόσοι απλοί άνθρωποι που δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκιές στο χρονικό ενός υποψηφίου βουλευτή….

Vicky Zar

Δεν υπάρχουν σχόλια: