ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.09

Το καπνισμα επιβαρυνει την σκληρυνση κατα πλακας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει συσχέτιση πολλών παθήσεων με το κάπνισμα. Μία από αυτές λοιπόν και πολύ σοβαρή είναι και η σκλήρυνση κατά πλάκας. Μελέτες που ερευνούν το θέμα πιστεύουν ότι αν βρούνε περισσότερες αποδείξεις για το πώς σχετίζεται το κάπνισμα με την πάθηση, θα αποτελέσει τον οδηγό για τους ιατρούς και τους ασθενείς ώστε να τους ενθαρρύνουμε να κόψουνε το κάπνισμα.

Οι ασθενείς λοιπόν με πολλαπλή σκλήρυνση και ιστορικό καπνίσματος έχουν περισσότερη μείωση εγκεφαλικού ιστού και εγκεφαλική ατροφία από τους ασθενείς που δεν έχουν καπνίσει ποτέ, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Neurology.

Στην σκλήρυνση κατά πλάκας το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου λανθασμένα επιτίθεται στον εαυτό του και καταστρέφει το περίβλημα (έλυτρο) μυελίνης, που προστατεύει τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Η σκλήρυνση κατά πλάκας μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα που κυμαίνονται από θολή όραση, απώλεια ισορροπίας, κακό συντονισμό κινήσεων και ακαθόριστο μυρμήγκιασμα μέχρι τύφλωση και παράλυση. Δεν υπάρχει ακόμη ίαση.

Οι καπνιστές διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο εκδήλωσης πολλαπλής σκλήρυνσης, αλλά η επίδραση του καπνίσματος στην πρόοδο της πάθησης δεν είναι αποσαφηνισμένη.

Οι ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέλυσαν εγκεφαλικές απεικονίσεις 240 πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας που δεν είχαν καπνίσει ποτέ και 128 ασθενείς που ήταν ενεργοί ή πρώην καπνιστές.

Διαπίστωσαν ότι οι καπνιστές είχαν σημαντικά περισσότερες εγκεφαλικές αλλοιώσεις και μεγαλύτερη απώλεια εγκεφαλικού όγκου και είχαν περισσότερη ανικανότητα από τους ασθενείς που δεν είχαν καπνίσει ποτέ. Το κάπνισμα είναι επίσης ένας από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την εκδήλωση και επιδείνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας

1 σχόλιο:

Staik είπε...

Μακάρι να ήτανε μόνο η σκλήρυνση κατά πλάκας. Δυστυχώς οι παθήσεις που σχετίζονται με το κάπνισμα είναι πάρα πολλές. Χειρότερα είναι τα αποτελέσματα ερευνών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η συντριπτική πλειοψηφία δείχνει ότι το κάπνισμα επιβαρύνει όλο και περισσότερες ασθένειες. Αξίζει να κάνουμε μια προσπάθεια να το κόψουμε. Τώρα και με τα αντικαπνιστικά μέτρα αυτό φαίνεται να είναι και πιο εύκολο. Για να δούμε.