ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.09

ΤΟΥ «ΞΕΦΥΓΕ» ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ…… ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Άκουγα real fm και τον Α. Παυλόπουλο ο οποίος έβγαλε στον "αέρα" τον πολιτευτή Α. Ντινόπουλο.

Με ξένισε το ύφος του εν λόγο υποψήφιου στην
Β Αθηνών ο οποίος κατά την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας ,μας είχε συνηθίσει για τον "κενό" του λόγο και την κενού περιεχομένου επιχειρηματολογία του σε οποιαδήποτε θέματα καλούνταν να υπερασπισθεί στα τηλεπαράθυρα των ειδησεογραφικών εκπομπών.

Είναι αλήστου μνήμης οι "κραυγές" του κυρίου Ντινόπουλου στις εκπομπές αυτές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ως "ψαλιδοχέρης" με τις συνεχείς διακοπές του λόγου του συνομιλητή του.
Σήμερα ..."προσγειωμένος"..... ίσως ανωμάλος...... αφού ο Αρχηγός του με την προκήρυξη των εκλογών μπορεί να του στερήσει την βουλευτική έδρα , παρουσιάστηκε ικέτης και μειλίχιας τόνου φωνής και μας "απεκάλυψε" ως έμπειρος ρεπόρτερ και με τις ιατρικοπολιτικές του γνώσεις ,..ερωτώμενος σχετικά για την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ , .... ότι "το DNA των Νεοδημοκρατών είναι τέτοιο που τους "ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ" ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΝ" .

Και μόνο από αυτή την δήλωση πήραμε το μήνυμα........

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ!!!!!!

ΛΕΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΝΔ???????????

Δεν υπάρχουν σχόλια: