ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.09

Εφιαλτικές στιγμές δημοσιογραφίας..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Είναι κρίμα, τόσο για το πολιτισμό της δημοσιογραφίας ειδικά -φράση που μάλλον εξ ορισμού είναι άτοπη γι’ αυτό και δεν συναντάται- όσο και για τη πρόοδο του πολιτικού πολιτισμού και συνακόλουθα της κοινωνίας εν γένει, να παρακολουθείς παρεμβάσεις δημοσιογράφων τέτοιες μέρες σε walls πολιτικών στο facebook Παρεμβάσεις που χαρακτηρίζονται από άκρατη ιδεοληψία και κομματικό φανατισμό. Σίγουρα, είναι ενδιαφέρουσες και ζητούμενες οι έντονες διαδικτυακές συζητήσεις και αψιμαχίες μεταξύ φίλων του ενός υποστηρικτή με άλλους, που πρόσκεινται σε αντίπαλα κομματικά στρατόπεδα. Είναι όμως πιστεύω λυπηρό να βλέπεις σχόλια ανθρώπων που υποτίθεται οφείλουν να διατηρούν αποστάσεις για την αντικειμενικότερη προσέγγιση που απαιτεί το επάγγελμά τους, κατά πολλούς λειτούργημα. Σχόλια με διάχυτο πάθος, ασυγκράτητη ορμή και απύθμενο μίσος που έχουν ως πομπό έναν δημοσιογράφο. Έναν δημοσιογράφο που υποτίθεται υπερασπίζεται τη δημοσιογραφία και όχι το ΠΑΣΟΚ. Τέτοιος στιγμές σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς τέτοιοι άνθρωποι θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα προσχήματα και το μέτρο στη κρίση όταν αρθρογραφούν, όταν κάνουν ρεπορτάζ ή παρουσιάζουν εκπομπές και δελτία. Παραθέτω λοιπόν, ένα διάλογο που έλαβε χώρα στο προφίλ του συμπαθή υποψήφιου βουλευτή στο Ν. Λάρισας, κ. Κώστα Αγοραστού, μετά την ανάρτηση από τον ίδιο ενός 10λέπτου σποτ της ΝΔ για τις εκλογές(http://www.youtube.com/watch?v=m0m8l9RUR5I&feature=player_embedded#t=18). Μια διαδικτυακή φίλη του βουλευτή, σχολίασε στην ανάρτηση και εκεί παρενέβει ο γνωστός δημοσιογράφος, κ. Νίκος Μεγγρέλης, με διάθεση σωματοφύλακα του ΠΑΣΟΚ και με ειρωνικό ύφος προς τις κυρίες, που για ευνόητους λόγους δεν αναγράφω ολόκληρο το όνομα τους στην αντιγραφή του διαλόγου. Σημειώνω εδώ, ότι ο κ. Μεγγρέλης έχει ως status στο προφίλ του έναν προσβλητικό και υβριστικό τίτλο (Κ..Καραμανλής: Και παραμυθάς και ψευταράς...)

για τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, κάτι που πιστεύω δεν τιμά τον ίδιο και το επάγγελμά του.

Maria G…

Κλείνει η ψαλίδα ...... Γι' αυτό λύσσαξαν τα γιουσουφάκια!
Εκπλήξεις και ανατροπές κρύβουν οι δημοσκοπήσεις που καθημερινά περιέρχονται στα κόμματα.
Σύμφωνα με αυτές η διαφορά μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μειώνεται διαρκώς, ενώ αυξάνεται το ποσοστό του Καραμανλή στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό

Σάβ. στις 2:29 π.μ.

Nikos Megrelis

Σε ποιό ακριβώς όνειρο σας κλείνει η ψαλίδα;

Σάβ. στις 2:40 π.μ.

Ειρήνη Π….

Σ αυτό που για σας είναι εφιάλτης....

Σάβ. στις 2:54 π.μ.

Nikos Megrelis

Δεν είναι για μας εφιάλτης. Για τη χώρα είναι..

Σάβ. στις 2:55 π.μ.

Προσωπικά, πιστεύω ότι τέτοιες στιγμές είναι εφιαλτικές για τη δημοσιογραφία και δίνουν τροφή σε όσους μιλούν για “εντεταλμένες πένες” και “pay-rolls”..

Δεν υπάρχουν σχόλια: