ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.09

Το τελευταίο δώρο του Γιώργου Σουφλιά

Μερικά 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Γιώργος Σουφλιάς απέδειξε ότι δεν ξεχνά τους φίλους του. Με την "τσουχτερή" αύξηση που θα πληρώσουμε όλοι στη Νέα Οδό για τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία (μετ' επιστροφής), που φθάνει το 45%, οι κατασκευαστικές εταιρείες-μέ

Μερικά 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο Γιώργος Σουφλιάς απέδειξε ότι δεν ξεχνά τους φίλους του. Με την "τσουχτερή" αύξηση που θα πληρώσουμε όλοι στη Νέα Οδό για τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία (μετ' επιστροφής), που φθάνει το 45%, οι κατασκευαστικές εταιρείες-μέτοχοι της κοινοπραξίας θα έχουν μερικά... ψιλά να πορεύονται για έργα που ΘΑ κατασκευάσουν στο μέλλον.

Ποιες είναι, όμως, οι κερδισμένες εταιρείες και ποια η σχέση τους με μεγάλο εκδοτικό Συγκρότημα;
Μέτοχοι της κοινοπραξίας Νέα Οδός είναι οι εξής εταιρείες:
- CINTRA CONCESIONES DE INFRAESTRUCTURAS DE TRANSPORTE S.A.
- ΓΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
- IRIDIUM CONCESIONES DE INFRAESTRUCTURAS S.A.
- ACS SERVICIOS Y CONCESIONES, SΑ
- DRAGADOS S.A
Μοναδική ελληνική εταιρεία της κοινοπραξίας, λοιπόν, είναι η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ. Για την εν λόγω κατασκευαστική γράφεται συχνά ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Στ. Ψυχάρη. Και αυτό φαίνεται ότι έχει βάση: η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ελέγχει το 23,97% της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ, στην οποία ένας εκ των βασικών μετόχων είναι ο κ. Παναγιώτης Στ. Ψυχάρης (καλά μαντέψατε, ο γιος του εκδότη του "Βήματος"). Συνεπώς, το δώρο του Γ. Σουφλιά, με έξοδα όλων ημών των άτυχων οδηγών, πήγε σε... καλή μεριά.

prasinigata.

Δεν υπάρχουν σχόλια: