ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.09

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.....

Αποτυπώνω από τον Ιδιαζόντως

Στο μπλογκ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥ, διαβάζω μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση, που προέρχεται απ’ τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

«Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των (κλικ) «Elders» (ωωω!…τι ωραίο όνομα, σαν να λέμε “οι πρεσβύτεροι”!) είχαν χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη. Η «άγνωστη», για τους πολλούς, αυτή οργάνωση που αυτοαποκαλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων» (μουχ-μουχ-μουχ…), έχει πολύ γνωστά μέλη με πλούσια και συγκεκριμένη δράση.

Μέλη που ισχυρίζονται ότι «προσφέρουν την συλλογική τους επιρροή και πείρα για να στηρίξουν πρωτοβουλίες ειρήνευσης και δραστηριοποιούνται σε διάφορα παγκόσμια θέματα, όπως το Μεσανατολικό και το Κυπριακό»… Πίσω από τους «αθώους» τίτλους που χρησιμοποιούν, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα που στήριξαν, δρομολόγησαν και προώθησαν ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. Σήμερα οι «Elders», βρέθηκαν στην Ελλάδα και πραγματοποίησαν τις συγκεκριμένες συναντήσεις «στο πλαίσιο των επαφών για την επίλυση του Κυπριακού»… Μάλιστα, η αντιπροσωπεία των «Elders» ήρθε από την Άγκυρα και θα μεταβεί μετά την Αθήνα, στην Κύπρο!

Ας δούμε όμως μερικά από τα μέλη της για να καταλάβουμε πώς ακριβώς έχουν δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, για να …«στηρίξουν πρωτοβουλίες για την ειρήνευση». Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Κάρτερ που υπήρξε βασικός «εμπνευστής» των σχεδίων για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, με πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο της ιμπεριαλιστικής επιδρομής των ΗΠΑ στη γειτονική χώρα επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, ο Τζ. Κάρτερ θεωρείται και ο «αρχιτέκτονας» της συμφωνίας του «Ντέιτον» που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Στην «πρωτοβουλία» συμμετέχει και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν γνωστός για την προώθηση του «ομώνυμου» σχεδίου για τη διχοτόμηση της Κύπρου. Βασικός χρηματοδότησης της οργάνωσης είναι ο Ρ. Μπράνσον μεγάλος Βρετανός ιδιοκτήτης της αεροπορικής και δισκογραφικής εταιρείας «virgin». [κλπ...] »

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

*

Το άρθρο συνοδεύεται απο μια κάπως “παράξενη” φωτογραφία, που δεν διευκρινίζεται αν είναι απο την προαναφερόμενη συνάντηση ή απο άλλη περίσταση.

2284073838_5a380602e4

2<span class=KARAM NTORA" height="168" width="219"> Θα μου πείτε, μα τι το παράξενο έχει αυτή η απλή, τυπική, στημένη φωτογραφία; Μα… μου έκανε τρομερή εντύπωση η απύθμενη λατρεία στα μάτια της Ντορούλας (λατρεία ισομεγέθης με την απέχθεια που φαίνεται σε πολλές φωτογραφίες με τον αρχηγό του κόμματός της).

<span class=AA2284073838_5a380602e4" height="245" width="203"> Επίσης μου έκανε εντύπωση και η σφιχτή χειραψία.

Τώρα τους σύστησαν;
==============================================================

...... είναι ότι όπως και να το κάνει έχει ενδόμυχα "χαρακτηρισθεί" από τον μέσο οπαδό του κινήματος που ηγείται ....ανεξάρτητα του εν προσπάθειες του ακόμη ως θέλει να παρουσιασθεί.....ως οραματιστής , ο νέο τεχνοκράτης φιλολαϊκός σοσιαλιστής, ο ευπατρίδης, που ταυτόχρονα γίνεται αποφασιστικός και "κόβει" τα πόδια σε αυτούς που δεν ακολουθούν τον ηγέτη που πρεσβεύει την ανατροπή των κατεστημένων
Και όταν λέω χαρακτηρισθεί εννοώ ότι έχει πιάσει τόπο η απόδοση σε αυτόν του φιλοδυτικού πολιτικού. Αυτό ίσως μεταβληθεί σε ανίατη γάγγραινα εάν οι χειρισμοί των εθνικών θεμάτων από μέρους της κυβέρνησης του δεν έχουν ως γνώμονα και τον χαρακτήρα του κοινού λαϊκού αισθήματος και ευαισθησίας.

Πολλά ακούγονται.......... εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας μέσα σε όλα τα άλλα ας ξεκαθαρίσει και η θέση του ΠΑΣΟΚ στα εθνικά θέματα , τα οποία δεν είναι μόνο το ΣΚΟΠΙΑΝΟ και το ΑΙΓΑΙΟ αλλά και η θέση της Ελλάδας έναντι όλων των επιβουλών που δέχεται και οι οποίες δεν είναι μόνο εδαφικές αλλά και ιδιάζουσας οικονομικής σημασίας για την πορεία του τόπου.


1 σχόλιο:

mnk είπε...

Θα διαφωνήσω. Ο ΓΑΠ δεν έχει χαρακτηριστεί ως "φιλοδυτικός πολιτικός", αλλά ως μαριονέτα της Ουάσιγκτων (όπως και η Ντόρα). Επίσης, οι θέσεις του για τα εθνικά θέματα, έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα και είναι απολύτως ξεκάθαρες:

http://olympia.gr/2009/09/06/pasok-elections-2009/

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Δεν ωφελεί σε τίποτα.