ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.9.09

H υποψηφιότητα του Γιώργου Κίρκου στη Β΄ Θεσσαλονίκης αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση “αποκατάστασης” ενός έντιμου αγωνιστή της Δημοκρατικής…


…παράταξης, αλλά και ελπιδοφόρο μήνυμα για την αναγκαία συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ
Τον συκοφάντησαν με βδελυγμία και αδίκως. Όμως, ο Γιώργος Κίρκος στάθηκε όρθιος με ψηλά το κεφάλι, χωρίς να μπορούν να τον ακουμπήσουν οι λάσπες και “μαχαιρώματα”.
Στη διάρκεια των βομβαρδισμών στη Γάζα, βρέθηκε μέσα στην πύρινη κόλαση μαζί με την Σοφία Σακοράφα (Β΄ Αθήνα), έμπρακτη απόδειξη του αγωνιστή, γιατρού, αλλά προπάντων Ανθρώπου που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκιο!
Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν τη μοναδική δυνατότητα της επιλογής ενός έντιμου και ανιδιοτελούς δημοκράτη, για να τους εκπροσωπήσει στη νέα βουλή!
Η Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης έχει επιλογή: Γιώργο Κίρκο!



Μέσα στη Γάζα και
με τους ανελέητους βομβαρδισμούς, ο γιατρός Γιώργος Κίρκος
στην εντατική
του νοσοκομείου της Χαν Γιούνις






Ο Γιώργος Κίρκος και η Σοφία Σακοράφα, μαζί με την ελληνική αποστολή την ημέρα αναχώρησης από τη Γάζα και αφού είχαν τελειώσει οι βομβαρδισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: