ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.09

Κάνει διπλό κλικ η zougla.gr με banner για το VETO....




Ωραίο κόλπο ο Μάκης...Εχει βάλει banner για να διαφημίζει ..την εφημερίδα που θα βγάλει ...Αλλά μόλις το κλικάρεις βγαίνει δεύτερο παράθυρο ...και πάλι με το zougla.gr ....Ωραίο Κόλπο...Να έχει διπλοκλίκ στην διεύθυνση του...
(δείτε την φωτό...)Κανονική λαμογιαααααα...Αρα τι παίζει μπας και μειώθηκαν τα κλικς και βρήκε κόλπο να αυξήσει τα κλικς ! Ασε που έχασε και την διαφήμιση κελεπούρι της Ασπίς Πρόνοιας!


(Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε κατά της διαφήμισης και ούτε έχει υποχρέωση το μέσο να ελέγχει την φερεγγυότητα του διαφημιζόμενου, αλλά παλιότερα έβγαζε κάτι φοβερά ηχητικά ντοκουμέντα για τους εξαπατημένους ασφαλισμένους της Ασπίς που δεν μπορούσαν να πάρουν τα λεφτά τους ...και ξαφνικά αυτά τα ρεπορτάζ και τα ηχητικά ντοκουμέντα σίγησαν!)
papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: