ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.09

Στην 8η θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε αριθμό παραγωγών βιολογικών προϊόντων η Ελλάδα


Σαρώνουν οι βιοκαλλιεργητές στην Ελλάδα με περισσότερους από 25.000 επιχειρηματίες να δραστηριοποιούνται στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία.
Ωστόσο, μόνο 4.000 από τους 25.000 παραγωγούς διαθέτουν τα προϊόντα τους ως βιολογικά, καθώς οι περισσότεροι τα προωθούν ως συμβατικά προϊόντα.
Ο λόγος για το παράδοξο αυτό φαινόμενο είναι οι επιδοτήσεις που δίνονται για βιολογικές καλλιέργειες, καθώς μέχρι σήμερα....

τουλάχιστον, για να λάβει κάποιος επιδότηση για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων δεν ήταν απαραίτητο να είναι κατ’ επάγγελμα αγρότης, ούτε χρειαζόταν να προσκομίσει κάποια δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν ότι παράγει βιολογικά προϊόντα, με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχει πληθώρα κατ’ επίφαση βιοκαλλιεργητών…

News24gr

====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΑΙΩΝΙΟΣ...ΕΛΛΗΝΑΣ....
ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ........ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗΝ ΣΥΝΘΗΜΑ
"ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ".....
ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...... "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: