ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.09

ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΣΚΟ

ΣΚΟΠΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΣΚΟ


δημολογος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ., δημοτικιστή κ. Εμμανουήλ Κριαρά. Ο ηλικίας 104 ετών καθηγητής, επανέφερε την παλαιόθεν εκφρασθείσα άποψή του περί κατάργησης της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών από τα γυμνάσια και τον περιορισμό τους μόνο στα λύκεια.

Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Γιωργάκης έσπευσε να συμφωνήσει με την πρόταση αυτή. Και αναρωτιόμαστε: αφού ο Γιωργάκης δεν ξέρει ούτε νέα, ούτε αρχαία ελληνικά, πώς ήταν σε θέση να εκφράσει άποψη επί του θέματος; Προφανώς, αφού άκουσε ότι προτείνεται να καταργηθεί κάτι ελληνικό, θα σκέφτηκε "καλή η πρόταση"...