ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

"Ζητείται γευσιγνώστης... μαριχουάνας!!!"



Αγγελία με την οποία ζητεί δοκιμαστή κάνναβης, ο οποίος θα υπογράφει στήλη κριτικής για τις κλινικές που διαθέτουν μαριχουάνα, στην περιοχή του Κολοράντο, δημοσίευσε τοπική εφημερίδα. Όπως ανακοίνωσε έχει ήδη λάβει περισσότερες από 100 αιτήσεις για τη θέση, με πολλούς από τους υποψήφιους να δηλώνουν ότι δέχονται να εργαστούν αμισθί.


Μία από τις κλινικές κάναβης, στο Σαν Φρανσίσκο, όπως αναφέρει στην αγγελίας της η εναλλακτική εφημερίδα Denver Westword, ο δημοσιογράφος της στήλης με τίτλο «Mile Highs and Lows» δεν θα πρέπει να εστιάσει στα ναρκωτικά αλλά στις «κλινικές» που προσφέρουν θεραπείες με βάση τη μαριχουάνα. "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό δεν γίνεται για να εκτιμηθεί η ποιότητα της μαριχουάνας αλλά η ποιότητα αυτών των ιδρυμάτων", δήλωσε η εφημερίδα. "Σε τελευταία ανάλυση, δεν μπορεί ο δοκιμαστής μας να είναι υπό την επήρεια όλη την ώρα".

Εξάλλου, απαραίτητη προϋπόθεση για να προσληφθεί και όχι να... συλληφθεί ο κριτικός είναι να πάσχει από κάποια πάθηση, ώστε να δικαιούνται τη χορήγηση ιατρικής μαριχουάνας.

Σε πολιτείες όπως το Κολοράντο και η Καλιφόρνια, όπου η ιατρική χρήση είναι νόμιμη, έχει παρατηρηθεί εκτίναξη στον αριθμό "κλινικών μαριχουάνας".
Οι κλινικές αυτές πωλούν περισσότερες από δέκα ποικιλίες μαριχουάνας, από τη "Λευκή Χήρα" μέχρι πιο φθηνές, όπως η "Αφγανική Χρυσή Σφραγίδα" που κοστίζουν από 130 δολάρια η ουγκιά.
Σύμφωνα με την αίτηση της εφημερίδας, η μαριχουάνα δεν θα περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά έξοδα. "Η εφημερίδα δεν μπορεί να πληρώνει για χρήση μαριχουάνας, παρόλο που θα αυτό είχε πλάκα", αναφέρει στην αγγελία της.
Η αγγελία έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Λευκού Οίκου να σταματήσει τις ομοσπονδιακές διώξεις ατόμων που χρησιμοποιούν ή προμηθεύουν μαριχουάνα για θεραπευτικούς λόγους.

Σημειωτέον δε, ότι δεκατέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ, επιτρέπουν την πώληση της κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.
Απολιτιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: