ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.09

ΑΚΟΥΣΟΝ!!! ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Λ.Σ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΙΜΙΑ...ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΥΑ/ΛΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2009.....ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ μάθαμε από την αποκαλυπτική εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ..... ότι 15 ημέρες μετά από την αποκλιμάκωση των γεγονότων στα Ίμια και αφού κάποιοι Ελληνοαμερικανοί είχαν άδεια για να επισκεφθούν και να τελέσουν τρισάγιο στην Βραχονησίδα Ιμια ,οι οποίοι και άφησαν στο σημείο της τελετής τους μια Ελληνική και μια Αμερικάνικη σημαία αλλά και ένα στεφάνι. Μετά το πέρας της επίσκεψης τους οι Έλληνες βατραχάνθρωποι πήραν τις σημαίες μια και η παρουσία των λαβάρων και δη του Ελληνικού "εξώθησε" τις Τουρκικές δυνάμεις που ήταν στην περιοχή.
Το θέμα είχε συνέχεια αφού σήμερα ο τότε επικεφαλής της ΜΥΑ/ΛΣ αφηγήθηκε ότι κατόπιν επίσκεψης επιτέλους από το Αρχηγείο του ΛΣ πήρε την εντολή να "ΚΑΨΕΙ" την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

Το αιματοβαμμένο Ελληνικό λάβαρο που ψυχές επί ψυχών έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή προκείμενου το δουν να ανεμίζει ελεύθερο στην Ελληνική Γη αλλά και ψυχές που εμψυχώθηκαν βλεποντάστο ....... προκάλεσε ΚΑΙ τον φόβο ακόμα και σε περίοδο ειρήνης ...και τι ειρωνεία στους ίδιους τους πατριώτες του...και μάλιστα σε ένστολους που έχουν δώσει όρκο σε αυτό.....να το "φυλάτουν έως την τελευταία ρανίδα του αίματος τους".

ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΛΣ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ....ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ....ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ....
ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΑΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα το Θεο οταν το ελεγε ο διοικητης πιαστηκε η καρδια μου..Δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο το πραμα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσαν τετοια διαταγη σε καταδρομεα..δεν παμε καθολου καλα..

Ανώνυμος είπε...

Μα το Θεο οταν το ελεγε ο διοικητης πιαστηκε η καρδια μου..Δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο το πραμα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσαν τετοια διαταγη σε καταδρομεα..δεν παμε καθολου καλα..