ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.09

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ


Για την κομματοκρατία στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουμε αναφερθεί και άλλη φορά αλλά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν χθές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο μας επαναφέρουν.
Στην ΑΣΟΕ συνεπλάκησαν μεταξύ τους φοιτητές που πρόσκεινται στην παράταξη της ΔΑΠ με συμφοιτητές τους από την ΠΑΣΠ.
Το αποτέλεσμα είναι ότι τραυματίστηκαν τρία άτομα και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ποιά άραγε είναι η αναγκαιότητα του διαχωρισμού ΜΑΘΗΤΩΝ σε κόκκινους,πράσινους και μπλέ;Η υπηρεσία της δημοκρατίας θα έλεγε κάποιος.
Το δημοκρατικό ξύλο,η δημοκρατική πλύση εγκεφάλου,και η επίσης δημοκρατική καταστροφή της περιουσίας του Ελληνικού λαού θα έλεγα εγώ.
Στην πραγματικότητα η πολιτικοποίηση μέσω παρατάξεων στα σχολεία και τα πανεπιστήμια εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό.Την προετοιμασία "κομματόσκυλων" όλων των αποχρώσεων. Με αυτό τον τρόπο τα κόμματα κάνουν "φροντιστήριο" στους μελλοντικούς "αγωνιστές" των παρατάξεων τους και φυσικά ούτε λόγος για Ελλάδα,ούτε λόγος για το κοινό συμφέρον ούτε καν απο τους καθηγητές.Το μόνο που μετράει είναι όχι το καλό της πατρίδας αλλά το καλό της παράταξης.Ακόμα και η ιστορική αλήθεια έχει αποχρώσεις και χρησιμοποιείται αναλόγως ως στήριγμα,ως επιθετικό όπλο που ξεκινά από το μυαλό για να φτάσει ως άλλοθι για την άσκηση βίας απέναντι στον συνέλληνα.
protesilaos

Δεν υπάρχουν σχόλια: