ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.10.09

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ !...

«…Θα τα πούμε όλα, πλέον, με γεγονότα κι ονοματεπώνυ-μα !...», ωρύονταν σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του flash ο επανεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. κ, Καράογλου.
«…Η εσωκομματική δημο-κρατία δεν λειτούργησε ποτέ στο κόμμα μας, ο απολογισμός για την ήττα των ευρωεκλο-γών, δεν έχει γίνει και, φυσικά, δεν έχει συζητηθεί, ακόμα, σε κανένα όργανο…»
«…Στα δέκα τηλεφωνήματά μου ο κ. Αγγέλου έβγαινε στο ένα και ποτέ δεν ικανοποίησε το αίτημά μου για συνάντηση με τον Πρόεδρο !...».
« Τον πρωθυπουργό, εμείς οι βουλευτές, τον βλέπαμε μόνο όταν έρχονταν στη βουλή για να μιλήσει… Ακόμα και οι εθιμοτυπικές συναντήσεις – γεύματα, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, είχαν καταργηθεί !...».


Πρόκειται για ορυμαγδό καταγγελτικού λόγου, που βγαίνει όλο και από περισσότερα στόματα γαλάζιων βουλευτών, ο οποίος, λόγος, έχει ένα κοινό παρονομαστή : την απαίτηση να πληρώσουν για την ταπεινωτική ήττα της Ν.Δ. εκείνοι, που κοντά στον κ. Καραμανλή και μαζί του, άσκησαν την πολιτική, που χρεοκόπησε και επέλεξαν τις διαδικασίες που οδήγησαν στην καταστροφή.
«…Ο Καραμανλής ανέλαβε τη ευθύνη και παραιτήθηκε, να τον ακολουθήσουν κι οι άλλοι, όλοι τους !...».

Τα πράγματα οδεύουν προς το μοιραίο, δηλαδή, τη διάσπαση του κόμματος της νεοδημοκρατίας, όχι, μόνο, επειδή όλοι οι ομιλούντες και καταγγέλλοντες, υποστηρίζουν, πως όσα λένε τώρα, είναι μέρος αυτών, που έχουν να πουν και πως στο επικείμενο Συνέδριο, θα πουν και θα καταγγείλουν πολλά περισσότερα, αλλά κυρίως επειδή στο στόχαστρο των επικρίσεών τους (και της απαίτησης για απομάκρυνση), βρίσκεται και η βασική διεκδικήτρια της ηγεσίας της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι καταστάσεις δημιουργούνται και τι εκρηκτικό μίγμα διαμορφώνεται, η απελευθέρωση του οποίου μπορεί να «ισοπεδώσει» τα πάντα.
Όταν, μάλιστα, αυτή η απελευθέρωση, όπως διαφαίνεται, δεν θα γίνει σιγά – σιγά και ελεγχόμενα, αλλά μονομιάς, με θρυαλλίδα τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού !...
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ
========================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΝΔ παρ όλη την πανωλεθρία της θα βρει τον "βηματισμό" της...... ανεξάρτητα της
παρούσας εκφραζόμενης πικρίας στελεχών της......
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.... πλέον...... απώλεσε της ιδεολογίας του με τον τελευταίο αρχηγό της .....και αυτό αποτέλεσε την βασική αιτία για τον εκτροχιασμό και την ανάδειξη των απαράδεκτων συμπεριφορών..... τις οποίες και βιώσαμε .... αλλά και της εν γένη διακυβέρνησης η οποία είχε ως υπόβαθρο την εν κρυπτό καταστρατήγηση των θεσμών.
Τώρα εάν η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ικανή να επαναφέρει τον ιδεολογικό προσανατολισμό στο κόμμα της άμα την λήψη της προεδρίας του κόμματος ...... είναι μια άλλη ιστορία , με την οποία θα ασχολούμαστε το επόμενο προσεχές διάστημα με την έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια: