ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.09

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ......"ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ"


Ορκωμοσία σήμερα στο κοινοβούλιο.

Οι "εθνοπατέρες" έδωσαν τον όρκο "ενώπιον του θεού" να φυλάτουν πίστη στην πατρίδα και υποταγή στο σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους.

Ντόρος πολύς έγινε για την "άρνηση" του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ -εκτός της Λιάνας Κανέλη- να δώσουν τον θρησκευτικό όρκο.

Όμως δεν ήταν οι μόνοι .... τα περισσότερα εκ των ΜΜΕ έκαναν θέμα την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση του από την αίθουσα του κοινοβουλίου.....ως ένδειξη διαμαρτηρίας??.... αλλά και των βουλευτών του ΚΚΕ που δεν έδωσαν τον θρησκευτικό όρκο παραλείποντας όμως τα περισσότερα ΜΜΕ να αναφέρουν ότι και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κκ Νίκος Σηφουνάκης, Μαρία Δαμανάκη, Σπύρος Κουβέλης και Μάγια Τσόκλη αρνήθηκαν να δώσουν θρησκευτικό όρκο.

Για τους βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ξέρουμε όπως ξέρουν και οι ψηφοφόροι τους..... πιστεύουν στα "δικά τους".. Μαρξ, Ενγκελς κλπ......
αλλά οι 12.265 ψηφοφόροι του κυρίου Σπύρος Κουβέλη, οι 50.025 ψηφοφόροι της κυρίας Μαρίας Δαμανάκη και οι 12.518 ψηφοφόροι του κυρίου Νίκου Σηφουνάκη είχαν ακούσει ποτέ τους κατά την προεκλογική περίοδο την θέση της κυρίας και των κυρίων για το πόσο "αντιρρησίες συνείδησης" είναι??

Η κυρία Τσόκλη δεν πιάνεται γιατί "προσλήφθηκε" λόγο "φυσικής" από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: