ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.09

ΠΡΟΚΑΤ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ!



Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου αποδείχθηκαν πολύ τυχερές για τον τρίτο εκπρόσωπο της οικογένειας Παπανδρέου που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση του τόπου, παρ’ ότι ήταν η 13η φορά που στήθηκαν οι κάλπες μετά την Μεταπολίτευση.

Αντιθέτως ο κ. Καραμανλής αποχωρεί από την εξουσία και από την προεδρία του κόμματος από την Ν.Δ. Την απόφαση να αποχωρήσει από το Μέγαρο Μαξίμου την έλαβε μετά τις φωτιές, αφού είχε κλειδώσει η αυτόδυναμία του Πασόκ και στη συνέχεια έκανε ό,τι μπορούσε για να ανοίξει την ψαλίδα: συγχυσμένες κινήσεις στην κατάρτιση ψηφοδελτίων, εξαγγελία λιτότητας και …Τειρεσία 2, κακές συγκεντρώσεις….

Η κατάρρευση της ΝΔ δεν εξηγείται μόνο από την κρατική ανοργανωσιά, τα σκάνδαλα και τα αλογοσκούφεια οικονομικά μέτρα. Τόσο η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις, είναι θύματα μίας από τις βασικότερες παθογένειες που ταλανίζουν τη χώρα τα τελευταία 60 χρόνια: την έλλειψη «μακροπρόθεσμης και μεγάλης στρατηγικής ιδέας» για την επιβίωση και ανάπτυξη του Ελληνισμού.

Ο Καραμανλής φεύγει γιατί δεν είναι σε θέση να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά». Πληρώνει την απουσία γερά θεμελιωμένης και κατοχυρωμένης εθνικής στρατηγικής, στο πλαίσιο της οποίας θα μπορούσε να είχε κινηθεί και να προστατεύσει καλύτερα τις κινήσεις που ενόχλησαν τα κέντρα ισχύος στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, η πολιτική των αγωγών και η ελληνορωσική προσέγγιση, το βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η συμπαράσταση στον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο για το «ΟΧΙ» στο σχέδιο Ανάν και τέλος μη λησμονούμε τη δημόσια στοχοποίηση της αμερικανικής πρεσβείας με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως όλα δείχνουν, έρχονται πολύ δυσκολότερες ημέρες για τη συνέχεια του νεοελληνικού έθνους-κράτους, καθ’όσον απέναντι στο ελληνικο στρατηγικό αδιέξοδο και την καταστροφική λογική του «δεν διεκδικούμε τίποτα», θα ορθωθούν τα πρόσφατα αποτελέσματα ενός μακροχρόνιου και διεκδικητικού τουρκικού γεωπολιτικού σχεδιασμού. Μιας εθνικής εξωτερικής πολιτικής που ξέρει τι ζητάει από εμάς και πώς να το πάρει. Ο θεωρητικός αυτής της εχθρικής στρατηγικής, Αχμέτ Νταβούτογλου, έχει δείξει τις προτιμήσεις του, αφού θεωρεί επιτυχημένο το μοντέλο του Αττίλα 1 και 2…

Με βάση αυτή την «επιθετική θαλάσσια στρατηγική» του Νταβούτογλου, η Τουρκία αμφισβητεί ευθέως πλέον την ελληνική κυριαρχία σε κατοικημένα νησιά του Αιγαίου. Οι ίδιες διαθέσεις της Τουρκίας, διαφαίνονται και στη Κύπρο, τη στιγμή που η ελληνική εξωτερική πολιτική έχει παραλύσει από τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα Ουάσιγκτον και Λονδίνο, συν τη σουηδική προεδρία της Ε.Ε, «υποδεικνύουν σε Αθήνα και Λευκωσία να αποδεχθούν τις προετοιμαζόμενες λύσεις», που ουσιαστικά παραδίδουν την Κύπρο σε τροχία τουρκικής ομηρίας. Ο πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, με τις πρωτοβουλίες του και τις δηλώσεις του, έχει μετατρέψει το θέμα της ιμπεριαλιστικής εισβολής και κατοχής σε «υπόθεση των δύο κοινοτήτων», δικαιολογώντας τα εγκλήματα του Αττίλα.

Επιπρόσθετα, η αμερικανική πολιτική του Ομπάμα και οι φιλοτουρκικές προσεγγίσεις σιγοντάρουν τις εξωφρενικές προκλήσεις, ασκώντας πιέσεις στην Ελλάδα να υποχωρήσει σε όλα τα ανοικτά μέτωπα. Η Άγκυρα από την άλλη, προωθεί την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε, παρκάμπτοντας το σκόπελο του Κυπριακού.(Παρον 13/9/09, ομαδα φιλότουρκων σοφών, κυκλοφόρησε μελέτη 51 σελίδων, με τίττλο Η Τουρκία στην Ευρώπη.)

Οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για το τι κρύβεται πίσω από τις γρουσούζικες 13ες εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα. Οφείλουμε όλοι να κατανοήσουμε πως η επόμενη περίοδος θα είναι η πλέον κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα και ίσως αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον του Ελληνισμού. Θεωρώ δεδομένη τη σύγκρουση με τις δυνάμεις του νέο-οθωμανισμού που μας κρατούν αιχμάλωτους στις ανθελληνικές συνωμοσίες και υπονομεύουν την ανεξαρτησία και το αύριο της χώρας.

Το ερώτημα που έχω να θέσω είναι το εξής: Ο κ. Παπανδρέου και η νέα του κυβέρνηση τι έχουν να απαντήσουν σε όλα αυτά;…….


Γιώργος Κακούρας

Πολιτικός Επιστήμονας-Διεθνολόγος

UDemand