ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.09

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ??? ΚΚΕ: Προβοκατόρικη προκήρυξη για την επίθεση στο Α.Τ. Αγ. Παρασκευής

ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ....... ΕΔΩ

ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΒΛΕΠΑΝ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ??

===============================================================

"Μνημείο κακότεχνης απόπειρας πλαστογράφησης και συκοφάντησης του αντιιμπεριαλιστικού λαϊκού αγώνα του ΔΣΕ (1946 -1949) και της συμβολής της πρωτοπόρας Κομμουνιστικής Διεθνούς στη διαμόρφωση του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την προκήρυξη για το αιματηρό χτύπημα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Σημειώνει δε πως «η προκήρυξη αυτών που πλαστογραφούν ονόματα και σύμβολα των λαϊκών αγώνων, όπως το όνομα της ηρωικής αντιστασιακής Ο.Π.Λ.Α., και που δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής, δεν πρέπει να υποτιμηθεί».

«Με τη μέθοδο της αντιγραφής κειμένων και ημερομηνιών οι συγγραφείς της ”περίεργης” προκήρυξης επιχειρούν να ταυτίσουν την προβοκατόρικη δράση μηχανισμών με το μαζικό λαϊκό επαναστατικό αγώνα που πραγματικά στρέφεται κατά του καπιταλισμού», τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Προσθέτει δε πως «έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση του ΚΚΕ ότι αυτές οι ενέργειες είναι έργο σκοτεινών και ύποπτων μηχανισμών. Ότι το πραγματικό κίνητρο της δράσης τους υπηρετεί αντιδραστικούς σχεδιασμούς, όπως η συκοφάντηση του επαναστατικού, λαϊκού κινήματος, η δικαιολόγηση μέτρων καταστολής και τρομοκρατίας σε βάρος του».

Καλεί τέλος «τους εργαζόμενους, τους νέους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα στο σύνολό τους να επαγρυπνούν και να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τα διδάγματα της πρόσφατης και παλιότερης ιστορίας του λαϊκού κινήματος».

«Η αποτελεσματική αντιμετώπιση της προβοκάτσιας και συνολικά της δράσης των ποικιλόμορφων μηχανισμών των μονοπωλίων και του ιμπεριαλισμού, που δρουν για την υπονόμευση και το χτύπημα των λαϊκών δικαιωμάτων, μπορεί να γίνει μόνο με την ανάπτυξη ενός ρωμαλέου εργατικού λαϊκού κινήματος που έχει στο στόχαστρό του σταθερά την εξουσία των μονοπωλίων», καταλήγει το ΚΚΕ.

Από ANTIWEBLOG η ανακοινωση του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: