ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.09

Ανησυχούν οι ελβετικές τράπεζες για το μέλλον τους




Οι τράπεζες της Γενεύης ανησυχούν για τα μελλοντικά θέλγητρα της Ελβετίας ως διεθνές τραπεζικό κέντρο, σύμφωνα με την ετήσια δημοσκόπηση που διενεργεί η Geneve Place Financiere, η ένωση που εκπροσωπεί τις περίπου 6.000 χρηματοοικονομικές εταιρείες της πόλης.
Σύμφωνα με ξένα πρακτορεία, η έρευνα δείχνει μία πολύ πιο ζοφερή εικόνα από αυτή που κυριαρχούσε στην Ελβετία πριν το απόρρητο του τραπεζικού της συστήματος δεχτεί επίθεση αυτό το χρόνο.
“Το κυρίαρχο συναίσθημα που προκύπτει από τη δημοσκόπηση για το παρόν και το μέλλον του χρηματοοικονομικού κέντρου είναι περιορισμένο ή ακόμη και απαισιόδοξο”, τόνισε ο πρόεδρος της ένωσης Ivan Pictet.
Σημειώνεται ότι η Ελβετία ακόμη αποτελεί το μεγαλύτερο offshore χρηματοοικονομικό κέντρο στον κόσμο με 1,8 τρισ. κεφαλαία υπό διαχείριση το 2008, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Boston Consulting Group.
Η ένωση Geneve Place Financiere ανακοίνωσε σήμερα ότι στη Γενεύη απασχολούνται 34.600 εργαζόμενοι στο χρηματοοικονομικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων τόσο των μεγάλων όσο και των πολύ μικρών τραπεζών, των εταιρειών διαχείρισης περιουσιών, τις εταιρείες χρηματοοικονομικών συμβουλών, τις χρηματιστηριακές εμπορευμάτων και έναν αυξανόμενο αριθμό hedge funds, πολλά εκ των οποίων μετακινήθηκαν στο Λονδίνο.
foreignpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: