ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.09

Ραδιενεργά απόβλητα στο Ιόνιο


Δεκάδες «τοξικά» ναυάγια βρίσκονται διάσπαρτα στον βυθό της Αδριατικής και του Ιονίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Ιταλία σχετικά με την εμπλοκή της Μαφίας στη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων τις δεκαετίες του '80 και του '90, περίπου 30 φορτηγά πλοία βυθίστηκαν εσκεμμένα στη θάλασσα, μαζί με το τοξικό ή και ραδιενεργό τους φορτίο.
Τα πλοία ήταν φορτωμένα με απόβλητα χημικών εργοστασίων, τα οποία η Μαφία αναλάμβανε να «εξαφανίσει» έναντι αδράς αμοιβής.
Ηδη εκφράζονται φόβοι ότι με τον ίδιο τρόπο απορρίπτονταν και τα .... απόβλητα από τη λειτουργία των πυρηνικών αντιδραστήρων, κάτι που έχει κινητοποιήσει τις αρχές και στην Ελλάδα.
Είναι προφανές ότι η απόρριψη τοξικών ή και πυρηνικών –άρα ραδιενεργών– αποβλήτων στη θάλασσα της Μεσογείου επηρεάζει το σύνολο των χωρών που βρέχονται από αυτή. Η χώρα μας βρίσκεται στη δυσμενέστερη θέση, μετά την Ιταλία, καθώς όλες οι ενδείξεις θέλουν πολλά από τα σημεία των ναυαγίων να βρίσκονται πολύ κοντά στα δυτικά παράλιά μας
" Καθημερινή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: