ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

ΜΕ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΣΥΜΒΑΝΤΑ..... Η "ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"... ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ???


Διαβάσαμε στην "Κ Ελευθεροτυπία" (ΕΔΩ) ένα άρθρο σχετικό με την προκήρυξη διαγωνισμού στα πλαίσια της "ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" για την πρόσληψη Γενικών Γραμματέων οι οποίοι πρόκειται να στελεχώσουν γενικές και ειδικές γραμματείες της νέας κυβέρνησης.
Μεταξύ άλλων το άρθρο επισημαίνει ..και εύλογα.... την απόφαση του Πρωθυπουργού να αποκομματικοποιήσει το κράτος παίρνοντας αυτήν την πρωτοβουλία και περιγράφει τις διαδικασίες που πρόκειται οι υποψήφιοι να επιλεγούν και να καταλάβουν τις θέσεις και τα αξιώματα αυτά ...σημειώνοντας ..."Για το θέμα της δημοσιότητας στην επιλογή των στελεχών υπήρξε πολύ έντονος προβληματισμός για το εάν θα έπρεπε να αναρτηθούν όλα τα βιογραφικά στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Παρά τους φανατικούς υποστηρικτές της ανάρτησης, επικράτησαν δεύτερες σκέψεις, καθώς πείστηκαν πως εάν δεν εξασφάλιζαν την πλήρη εχεμύθεια λίγα ικανά στελέχη καριέρας θα τολμούσαν να υποβάλουν αίτηση. Ετσι, τελικά στο Διαδίκτυο θα ανακοινωθούν μόνο τα ονόματα όσων τελικά επιλεγούν".

Και το ρεπορτάζ καταλήγει με ένα "παραπολιτικό" ...."Το παλαιό σύστημα ΠΑΣΟΚ αντιδρά με την αναμενόμενη καχυποψία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που, παρά τα όσα διακήρυξε δημόσια ο πρωθυπουργός, πλησίασαν υπουργούς ζητώντας τους να αναλάβουν αξιώματα με την παραδοσιακή διαδικασία.

Συνεργάτης του πρωθυπουργού αναφέρει στην «Κ.Ε.» τη συνομιλία με αποτυχόντα πολιτευτή την επομένη της ορκωμοσίας της κυβέρνησης, που του είπε: «Καλά είναι όλα αυτά για τα μάτια του κόσμου, αλλά εγώ θέλω τη συγκεκριμένη θέση». Οταν ο συνεργάτης του πρωθυπουργού τού απάντησε «υπόβαλε το βιογραφικό σου και μακάρι να είσαι ο καλύτερος», εκείνος ανταπάντησε «Ελα τώρα, αυτά είναι για τους άλλους»."

===========================================================================

ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ.......... ΑΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΣΥΜΒΑΝ

ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ!!!!

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ!!! ΟΤΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΙΓΑΣ ΤΩΝ "ΤΣΑΤΣΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΛΑΜΟΓΙΩΝ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: