ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.10.09

«Ο.Π.Λ.Α»….. ΚΑΙ….. «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ»

Εχθές ...συβιλλιστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Μαργαρίτης είπε "ότι οι τρομοκρατικές πράξεις των δήθεν αντιεξουσιαστών κάνουν ΖΗΜΙΑ στην αριστερά"

Και βέβαια κάπως έτσι πρέπει να είναι όταν οι δήθεν αντιεξουσιαστές δολοφόνοι κοινοποιούν την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για το αποτρόπαιο έγκλημα τους χρησιμοποιώντας μάλιστα ως όνομα της οργάνωσης τους το.... Ο.Π.Λ.Α.

κάντε κλικ στις Φώτο για μεγέθυνση


Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το αρκτικόλεξο του ονόματος της νέας τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν σύμπτωση με την οργάνωση ΟΠΛΑ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής ή επιλέχθηκε λόγο της λέξης που παραπέμπει στο φονικό μέσον για τους σκοπούς που πρεσβεύουν και ήδη εκδήλωσαν με την επίθεση τους στο ΑΤ Αγ.Παρασκευής οι δήθεν αντιεξουσιαστές.


Το θέμα είναι ότι η "σύμπτωση" μπορεί να παραλληλισθεί? εύκολα με τις επάρατες μέρες του εμφυλίου της περιόδου όπου η οργάνωση ΟΠΛΑ η οποία ανήκε μετέπειτα στον ΕΔΣ και είχε αναμιχτεί σε "δολοφονίες" αντιπάλων του να αποτελέσει προαίτιο για να ανοίξει νέα "κόντρα" της "παραδοσιακής αριστεράς" με την "αστική τάξη ".

ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΤ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ" ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΚΕ ..... ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ....."ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: