ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.10.09

Δεν έχω χρόνο για άλλο ψέμα..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σήμερα στο Βήμα, περιγράφοντας τη δύσκολη δημοσιονομική κατάσταση όλων των χωρών της Ευρώπης, κλείνει το άρθρο του, γράφοντας: «Αυτή είναι η κατάσταση. Και γι’ αυτό εντυπωσιάζομαι με την ελαφρότητα που οι πολιτικοί την αντιμετωπίζουν στις τηλεοράσεις. Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Διότι, αν έχουν καταλάβει, το μόνο συμπέρασμα είναι ότι μας κοροϊδεύουν.»

Διαβάζοντάς το και έχοντας στα χέρια το προεκλογικό φυλλάδιό της, μου ήρθε στο νου η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, κ. Λούκα Κατσέλη, η οποία είναι Υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών και συνακόλουθα, εν δυνάμει Υπουργός Οικονομίας. Καθόλη τη προεκλογική περίοδο, όπου τη πετύχαινα τηλεοπτικά, στεκόμουν να σημειώσω αν θα παρουσιάσει κάποια πρόταση ή έστω αν θα δεσμευτεί για κάποιο μέτρο, αλλά μάταια. Φτάσαμε μία μέρα πριν τις εκλογές, και ενώ το διακύβευμα αυτών ήταν η οικονομία, το ΠΑΣΟΚ να μην έχει ανακοινώσει το οικονομικό πρόγραμμά του. Σ’ αυτό το κωμικοτραγικό γεγονός, προστέθηκε και η δέσμευση, από τον κ. Παπανδρέου, ανακοίνωσής του στο διαδίκτυο μία μέρα μετά τις εκλογές.

Η κ. Λούκα Κατσέλη λοιπόν, στο φυλλάδιό της, αντί να απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα, γεννά απορίες.

«Εγγυόμαστε το πραγματικό εισόδημα και την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο εγγύησης δεν μας αναφέρει..

«Διοχετεύουμε νέες θέσεις σταθερής εργασίας με αιχμή την πράσινη ανάπτυξη». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο διοχέτευσης δεν μας περιγράφει..

«Στηρίζουμε καινοτόμες επιχειρήσεις». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο στήριξης δεν μας γνωστοποιεί..

«Προστατεύουμε τον καταναλωτή και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία από την υπερχρέωση». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο προστασίας δεν μας κοινοποιεί..

«Ενεργοποιούμε τις δημόσιες επιχειρήσεις για τον πολίτη και την ανάπτυξη». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά τον τρόπο ενεργοποίησης δεν μας παρουσιάζει..

«Διασφαλίζουμε διαφάνεια, αξιοκρατίας και αποτελεσματικότητα παντού». Γράφει η κ. Κατσέλη, αλλά για τον τρόπο διασφάλισης δεν μας πληροφορεί..

Κάποτε ο Ότο φον Μπίσμαρκ είπε ότι "τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές"...Στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, ακούσαμε "ψέματα" από πολλούς. Ελπίζω οι έλληνες ψηφοφόροι να μην ακολουθήσουν το "όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται". Οφείλουν με ενσυνείδηση και ενσυναίσθηση να προσέλθουν στη κάλπη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: