ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.09

''Οι Εθνικές επέτειοι ευκαιρία για γκομενοδουλειές''... Να δούμε τι άλλη μπούρδα θα ακούσουμε! (άρθρο του Σαράντου Ευσταθόπουλου γραμμένο με οργή)


Το ακούσαμε κι αυτό!.. Οι Εθνικές επέτειοι ευκαιρία για γκομενοδουλειές!!! Ήμαρτον! Διαβάστε άρθρο πειραϊκού ηλεκτρονικού portal μήπως κι εσείς δείτε με άλλο μάτι τις παρελάσεις, που πραγματοποιούνται βέβαια για να τιμήσουμε όλες και όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για να γράφει σήμερα ο καθένας ελεύθερα τις μπούρδες που θέλει!

Σας το παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω απόσπασμα του άρθρου(Δεν αναφέρουμε το site για ευνόητους λόγους, αν κάποιος μας το ζητήσει θα τον παραπέμψουμε).

''Τα χρόνια της "μεγάλης στέρησης", μέχρι το τέλος της δεκαετίας του '70, τα χρόνια των "Αρρένων" και των "Θηλέων", για τα αγόρια και τα κορίτσια της εφηβείας, όταν η επαφή με το άλλο φύλλο ήταν σχεδόν απαγορευμένη η μαθητική παρέλαση ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό. Πιο σημαντικό κι από μια ευκαιρία κοπάνας από τα μαθήματα για όσο διάστημα διαρκεί η προετοιμασία του "αγήματος", όπως ισχύει ακόμη. Η 28η Οκτωβρίου, όπως και η 25η Μαρτίου, ήταν οι πιο ερωτικές ημερομηνίες της χρονιάς. Στην επέτειο του "Οχι" τα πρώτα φλερτ του φθινόπωρου γίνονταν "ναι". Μετά τις καφετέριες, χρυσές δουλειές έκαναν και τα ξενοδοχεία, ενώ ιδιαίτερη κίνηση παρουσίαζαν και πάρκα και οι παραλίες. Και την άνοιξη, στην επέτειο της "εθνικής παλιγγενεσίας" είτε στέριωναν οι έρωτες, είτε άλλαζαν οι "στόχοι". Τότε πάντως για τους μεγαλύτερους δίνονταν και τα πρώτα ραντεβού για το νησί το Πάσχα ή και για το καλοκαίρι ακόμη.
Σε κάθε περίπτωση οι παρελάσεις την περίοδο εκείνη είχαν πραγματικά "εθνική σημασία". Για μια συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, τουλάχιστον.
Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν, σχολεία έγιναν μεικτά, οι φίλες των εφηβικών μας ονειρώξεων είναι πλέον μαμάδες και τις περισσότερες φορές προετοιμάζουν τις δικές τους κόρες για την πρώτη τους ερωτική επαφή. Που κατά κανόνα σπίτι τους θα γίνει ή στο σπίτι του φίλου τους. Τα ξενοδοχεία "ημιδιαμονής" έχουν μάλλον περισσότερη πελατεία από τις παράλληλες της δικής μας ηλικίας εξωσυζυγικές σχέσεις. Φαίνεται οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.
''

Το σχόλιο της PP μετά μουσικής…


PP

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ανωμαλια δεν εχει ηλικια.Ο 'συγγραφεας' η πρεπει να τον εχει κανει 'σφεντονα' μικρος,η οταν 'εβρεχε αιδοια' αυτος κρατουσε ομπρελλα.Που μεγαλωσε,σε κανενα χωριο που εβλεπε μονο κατσικες για θηλυκα;