ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.10.09

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι επικίνδυνος!


Απαράδεκτος και απερίγραπτος




Aπαράδεκτος και απερίγραπτος είναι ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Προχθές, επέτειο της μεγάλης αντιφασιστικής νίκης του Ελληνικού Λαού, επέτειο της λαμπρότερης σελίδας στη σύγχρονη Ιστορία του Έθνους, επέλεξε να μιλήσει για «ελληνικό φασισμό» και να προσφέρει ξανά ανέλπιστα επιχειρήματα στην Τουρκία και στους συμμάχους της. Τη στιγμή, ακριβώς, που η Τουρκία αναζητεί ερείσματα και επιχειρήματα για ν' αποενοχοποιηθεί ενόψει της αξιολόγησής της.
Αντί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να περιοριστεί στην εξύμνηση του Έπους του Σαράντα και στην καταδίκη του τουρκικού νεοφασισμού, ήλθε και θυμήθηκε το πραξικόπημα, τη Χούντα και την ΕΟΚΑ Β. Είπε: «Είμαστε και εμείς θύματα του νεοφασισμού, του σύγχρονου, και δυστυχώς ελληνικού ή ελληνόφωνου φασισμού, της Χούντας, και της ΕΟΚΑ Β, που έφεραν την καταστροφή, τα αποτελέσματα της οποίας, τις επιπτώσεις της οποίας, αγωνιζόμαστε εδώ και 35 χρόνια να εξοβελίσουμε, να ακυρώσουμε».
Τέτοιον αφοριστικό ισχυρισμό, ούτε οι Τούρκοι διανοήθηκαν.
Πουθενά, στους λόγους του Προέδρου, δεν καταγράφεται καταδίκη του τουρκικού φασισμού, εναντίον του οποίου εδώ και 35 χρόνια αγωνίζεται ο κυπριακός Ελληνισμός. Ως να μην υπήρξε τουρκική εισβολή και κατοχή. Δεν είναι τις επιπτώσεις της τουρκικής εισβολής και κατοχής που αγωνιζόμαστε εδώ και 35 χρόνια να εξαλείψουμε. Όχι. Είναι τις επιπτώσεις του «ελληνικού ή ελληνοφώνου φασισμού», εναντίον των οποίων αγωνιζόμαστε!
Φοβερή, ανιστόρητη, απαράδεκτη η αναφορά. Αδιόρθωτος ο Πρόεδρος.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Χριστόφιας προσφέρει γενναία δώρα στην προσπάθεια αποενοχοποίησης της Τουρκίας. Στην ομιλία του, στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, επανέλαβε την ίδια ανιστόρητη και προκλητική αναφορά. Με αποτέλεσμα να προσφέρει τη σκυτάλη στον Καρλ Μπιλντ, τον Εγκεμέν Μπαγίς και σε πολλούς άλλους, να δηλώνουν πως τον τουρκικό στρατό τον έφεραν στην Κύπρο οι Έλληνες.
Το πραξικόπημα της Χούντας υπήρξε προδοτικό, ουδείς το αρνείται. Έδωσε την αφορμή στην Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο. Αλλά, σε τελευταία ανάλυση, απέτυχε. Ο Μακάριος επέστρεψε, η συνταγματική τάξη αποκαταστάθηκε και η Τουρκία δεν είχε κανένα λόγο να ξεκινήσει και να συνεχίζει για 35 χρόνια τα εγκλήματά της κατά της Κύπρου και του λαού της.
Για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όμως, η Ιστορία σταματά στο πραξικόπημα. Το ρολόι της Ιστορίας σταμάτησε εκεί, για τον Δημήτρη Χριστόφια. Πιστεύει ότι ο κυπριακός λαός αγωνίζεται ακόμη κατά του «ελληνικού φασισμού» και της Χούντας. Ξεγράφει τους σημερινούς κινδύνους, που είναι ο τουρκικός φασισμός και η κατοχή του.
Αν αυτό αποτελεί αφέλεια, ο Πρόεδρος είναι ανιστόρητος. Αν, όμως, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τον ίδιο ισχυρισμό, πιστεύει ότι θα εμφυτεύσει μέσα στο μυαλό του Έλληνα Κυπρίου, ότι για την τραγωδία του φέρει ίση ευθύνη με την Τουρκία, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την απαράδεκτη λύση που θα φέρει, τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι επικίνδυνος!
=====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Στην τελική ξεπερνά την σύμπτωση....
Την 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ....και ο γγ των ΗΕ .... έκανε την δήλωση .
Πολύ "συντονισμένες " ....οι δηλώσεις ....δεν νομίζετε???

Δεν υπάρχουν σχόλια: