ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.09

ΑΠΟ ΤΩΡΑ "ΜΠΑΖΕΙ" ...ΝΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ....Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ??


Περατώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος για την ανάδειξη του Γραμματέα.

Νικητής μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων αναδείχθηκε ο
άγνωστος μέχρι πρότινος κύριος Σωκράτης Ξενίδης με 181 ψήφους ενώ το παλαιό και ιστορικό στέλεχος του κόμματος από την εποχή Ανδρέα Παπανδρέουκύριος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα από μόνος του χωρίς να έχει προταθεί από μέλη του συμβουλίου έλαβε 125 ψήφους.

Η ψηφοφορία ανέδειξε και 64 λευκά ψηφοδέλτια των οποίων η ύπαρξη τους συνδέονται με τους Βενιζελικούς του κινήματος.

Η ψηφοφορία ενώ έπρεπε να επαναληφθεί ως ορίζει το καταστατικό, με παρέμβαση του κυρίου Παναγιωτακόπουλου ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία μη επανάληψης της, δεν έγινε .

=============================================================

Η όλη κατάσταση δείχνει από κάπου να "μπάζει νερά".... ... Δεν είναι μόνον ότι τα 125 ψηφοδέλτια της "παλιάς φρουράς" ή των "παραδοσιακών" έδωσαν το παρόν τους στην "ανατροπή" του Γ. Παπανδρέου αλλά έχουμε και την "άρνηση" στην πρόταση με τους 64 Βενιζελικούς. Δανίζομαι το εύστοχο σχόλιο του πολύ καλού Φιλοτιμια ..... " Μετά το τέλος της βασιλείας του Γεωργίου Α΄ (Σίντερμπουργκ-Χολστάιν-Γλίξμπουργκ) της Αμύνης το καπέλο έφερε τον Ε(λευθέριο) Βενιζέλο. Με την έναρξη της βασιλείας του ο Γεώργιος Β΄ (Παπανδρέου-Μινέικο-Τσάντ) φέρνει τον Ε(υάγγελο) Βενιζέλο καπέλο στην Άμυνα..." .....
για να παρατηρήσω ότι κατόπιν και της ψηφοφορίας του Εθνικού Συμβουλίου .... είναι έντονη η "διάθεση" κάποιων .....στην πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί.....να φορέσουν "δίκοχο" και να σηκώσουν "μπαϊράκι"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η ψηφοφορία ενώ έπρεπε να επαναληφθεί ως ορίζει το καταστατικό, με παρέμβαση του κυρίου Παναγιωτακόπουλου ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία μη επανάληψης της, δεν έγινε"

Μπορείτε να μου βρείτε που ακριβώς στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ "ορίζεται" κάτι τέτοιο;

Μην παπαγαλίζετε χωρίς να διασταυρώνετε...

Unknown είπε...

οκ παπαγαλίζουμε!!!!
εκεί σταθήκατε αγαπητέ?
η σχέση της κατανομής των ψηφοδελτίων αλλά και το παρασκήνιο.... (που δεν το βγάλαμε εμείς...αλλά τα παπαγαλάκια των προσκείμενων).... δεν σας λέει τίποτα??
όσο για το καταστατικό ..επιφυλασσόμαστε να απαντήσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Κρινεται ,λεω πολυ γρηγορα
Δικαιωμα σας, αλλα μηπως δεν εχεται εργασθειποτε??πως να δικαιολογησω τ οτι δεν γνωριζεται ,πως μετα την ψηφοφορια δεν λεει το καταστατικο αλλα συζητουν [συμφωνουν η διαφωνουν]
Οπως και να εχει ελευθερα ψηφισαν αυτο σημαινει ελευθερια οχι οτι ....καποιοι ονειρευεσθαι,ακομα εικοσι μερες εχει νεα κυβερνηση, θελεται τι??θαυματα?? τα εκαναν στη Ν.Δτουτοι δεν εχουν Βατοπεδι...ευλογημενο.

Unknown είπε...

Δεν ξέρω τι εννοείτε "δεν έχουμε εργαστεί ποτέ"!
Τέλος πάντων δεν αμφισβητούμε ότι η ψηφοφορία δεν ήταν "ελεύθερη"!
Όσον αφορά τα "θαύματα" ..σαν ορθόδοξος χριστιανός τα "πιστεύω"!!!
Αλλά η ανάρτηση μας δεν αφορά τα "θαύματα" το θέμα της είναι σχετικό με την ψηφοφορία στο Εθνικό Συμβούλιο και πραγματεύεται μια καθαρά "υποκειμενική" άποψη σχετική με το αποτέλεσμα της.
Τώρα όσον αφορά για το τι περιμένουμε από την νέα κυβέρνηση.... θα τα πούμε με την εξάντληση των 100 ημερών όπως έχει θέσει ως βραχύ ορίζοντα ο πρόεδρος της κυβέρνησης....προς το παρόν απλά "ενοχλούμε" πάντα υποκειμενικά....
Με το πέρας θα είμαστε "αντικειμενικοί"
ευχαριστώ!!