ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ BLOG, ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ


ΙΣΡΑΗΛ: ΘΥΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πολιτική ανάλυση των γεγονότων στην Μέση Ανατολή, Ισραήλ και την παγκόσμια τρομοκρατία. Ειδήσεις μη αναφερόμενες από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ισραηλινή Επιστήμονας Κερδίζει το Βραβείο Νομπέλ Χημείας

Πηγή: Zan Cohen

Η Ισραηλινή επιστήμονας, Άντα Γιόνατ, διακεκριμένη ερευνήτρια στον τομέα της δομικής βιολογίας κέρδισε το Βραβείο Νομπέλ Χημείας την Τέταρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής Νομπέλ στη Στοκχόλμη. Η Γιόνατ μοιράζεται το Βραβείο με τον Βενκάτραμαν Ραμικρισνάν από την Μεγάλη Βρετανία και τον Αμερικανό Τόμας Α. Στάϊνιτς για την έρευνά που έκανε σχετικά με την δομή και την λειτουργία των ριβοσωματων.

Η Γιόνατ, επικέντρωσε την έρευνά της στην δομή των ριβοσωμάτων, ένα μέρος των κυττάρων που.................. ........................................................... ....................................................
.......Και.... ώωωωω τι εκπληξάρααααα!!!!!!!! Ακόμα ένα Νόμπελ σε Εβραίο. 8 στους 10 παραλήπτες Νόμπελ και Όσκαρ, το εισπράττει Εβραίος, καθαρόαιμος, ή Αμερικανοποιημένος, ή Αγγλοποιημένος, ή Γερμανοποιημένος και ότι φανταστεί ο αρρωστημένος εγκέφαλός τους.
Πρόκειται για το
http://israelyesgr.bravejournal.com/ που
ξαναενεργοποιήθηκε μέσα στον Σεπτέμβρη 2009, αποκλειστικά για να προωθεί τη προπαγάνδα της Μοσάντ στην Ελληνική Μπλογκόσφαιρα και το παρουσιάζω προς αποφυγή. Είναι πράκτορας του Σιωνισμού, όποιος ισχυρίζεται ότι μπορεί να γίνεται διάλογος με τέτοιες ξεφωνημένες σελίδες.
ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

3 σχόλια:

Israelman είπε...

Nomize to Elliniko Blogger.com oti tha mporouse na fimosei tis fones yper tou Israil sto Ellhniko internet. Kanane ligo lathos!

To israelyesgr.bravejournal.com den einai propagandistiko opos poly efkola diapistonete diavazontas tis diafores anartiseis.

Apla parathetoume mia oloklhromeni, tin pragmatikh eikona ton gegonoton sthn perioxh. Diavazete arthra pou den emfanizontai stin deili Elliniki dimosiografia pou anaferei tis eidiseis mono diastrevlotika me filikous tonous pros tis Tromokratikes Organoseis typou Xamas.

Μάρκος είπε...

Αποφάσισε βρε, τελικά πως γίνεται κάποιο blog συγχρόνως να είναι "υπέρ" κάποιου, χωρίς να είναι προπαγανδιστικό;
Άρθρα πάντως για την τρομοκρατική οργάνωση της Κυβέρνησης του Ισραήλ, δεν θα διαβάσουμε ποτέ.

Israelman είπε...

Μετακομίσαμε για άλλη μια φορά στην πιο λειτουργική πλατφορμα της Wordpress.

H νέα μας διεύθυνση:

http://israelyesgr.wordpress.com

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας που διατηρούν ανοιχτό μυαλό και δέχονται να ακούσουν και τις απόψεις της πλευράς που δεν ακούγεται στα βασικά Ελληνικά ΜΜΕ.