ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.09

“JUMBΑ “ταξικοί” αγώνες συνδικαλιστών του Κ.Κ.Ε και MEGA JUMBO διαφήμιση στον τηλεοπτικό σταθμό 902 του ΠΕΡΙΣΣΟΥ”


GAIDAROS KKEjumpo

Αν και εκ των προτέρων γνωρίζω ποια θα είναι η αντίδραση των «Δεινοσαύρων» του Περισσού και των «πέριξ» αυτού, πάραυτα οφείλω ν’ αναφερθώ στο παρακάτω θέμα που υπέπεσε στην αντίληψη μου και ομολογουμένως δεν με παραξένεψε.

Ας πάρουμε λοιπόν την ιστορία από την αρχή.

Στις αρχές του έτους ξέσπασε μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στην εταιρεία παιχνιδιών JUMBO και τους συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ (δηλαδή το Κ.Κ.Ε) με αφορμή την απόλυση ενός συναδέλφου του Ν. Νικολόπουλου. Συμπληρωματικά με την απόλυση καταγγέλθηκε από το Π.Α.ΜΕ απόπειρα «εξαγοράς» του συναδέλφου από την εταιρεία, έναντι του ποσού των 50.000€. Το Π.Α.ΜΕ και το ΚΚΕ προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις αποκλείοντας σχεδόν όλα τα υποκαταστήματα της JUMBO στη χώρα. Εν συνεχεία η πολυεθνική JUMBO αντεπιτέθηκε με μηνύσεις και στελέχη του Π.Α.ΜΕ συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου.ΠΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ JUMBO

Μετά την σύλληψη των στελεχών του Κ.Κ.Ε και του Π.Α.ΜΕ ο Περισσός εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση

«Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ για την τρομοκρατία και τις συλλήψεις στα «ΤΖΑΜΠΟ» (JUMBO).

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τις τρομοκρατικές συλλήψεις μελών και στελεχών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ από την αστυνομία, που έγιναν με εντολή της πολυεθνικής εταιρείας «Τζάμπο». Ο στόχος είναι να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις του ταξικού – εργατικού κινήματος έξω από τα καταστήματα «Τζάμπο», που είναι κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στον νεαρό εργάτη Ν. Νικολόπουλο που απολύθηκε γιατί αρνήθηκε να υποταχθεί στις απειλές και στην προσπάθεια εξαγοράς του.

Η παρέμβαση της αστυνομίας υπέρ της εργοδοσίας φανερώνει για μια ακόμη φορά τον πραγματικό της ρόλο ως κατασταλτικού μηχανισμού και τους αντεργατικούς νόμους των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τόσο για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο πολυκατάστημα, όσο και σε άλλους εργασιακούς χώρους, για την εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία την πρώτη ευθύνη έχει η κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και πρώτα απ’ όλα τους εργαζόμενους στα πολυκαταστήματα «Τζάμπο» και στα άλλα πολυκαταστήματα να διδαχθούν από το ανυπότακτο ταξικό παράδειγμα του Ν. Νικολόπουλου, να οργανωθούν σε κάθε χώρο δουλειάς και να υψώσουν το αγωνιστικό τους ανάστημα, διεκδικώντας το δίκιο και τα δικαιώματά τους κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις απειλές, τον εργοδοτικό – δικομματικό συνδικαλισμό. Ταξική συσπείρωση στο ΠΑΜΕ, ταξική αλληλεγγύη και πολιτική αντεπίθεση είναι τα όπλα μας».

picture_113c9yqq9

Μέχρι εδώ όλα καλά θα έλεγα…..ή μήπως δεν είναι όλα καλά???

Νομίζω ότι δεν είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

Παρακολουθώντας σήμερα το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του 902 τηλεοπτικού σταθμού του Κ.Κ.Ε, μαντέψτε ποια πολυεθνική διαφημιζόταν στο διάλειμμα για διαφημίσεις.

Μην μου πείτε…….ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ JUMBO!!!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…….ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ.

karageorgopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: