ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.09

Υπο διωγμον οι Ελληνες στην ΦΥΡΟM.....





Oi φωτογραφιες , ειναι απο το περιοδικο Φοκους των Σκοπιων.
Τοσο στο πρωτοσελιδο, οσο και στις 4 επομενες σελιδες, αναφερονται στην προσπαθεια της " Αθηνας να δημιουργησει μεσω μυστικων καναλιων ελληνικη μειονοτητα στην Μακεδονια"

Ο εικονιζομενος Δασκαλος, προεδρος του ενος εκ των δυο ελληνικων συλλογων του Μοναστηριου, Θανασης Στεργιου, υφισταται μετα απο αυτο το δημοσιευμα τρομερη πιεση.
Τον κατηγορουν οτι αποκαλει την Χωρα ΦΥΡΟΜ, οτι πηγε τα παιδια στον Σιουφα- στον Κασσιμη παλιοτερα ...κ.λ.π. (φωτογραφιες). Τον κατηγορουν οτι κανει προπαγανδα, λεγοντας τους οτι: "Ελληνικη γλωσσα, χωρις την ελληνικη ιστορια, δεν γινεται". Ετσι οι Μαθητες του Στεργιου στο Μοναστηρι μαθαινουν οτι ο μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν Μακεδονας αλλα Ελληνας!!!
Αναφερονται επισης σε εκτιμησεις οτι η Ελληνικη (Μακεδονικη ) μειονοτητα στην ΦΥΡΟΜ φτανει τις 200.000 ατομα, καθως και δραστηριοτητες της Χρυσης Αυγης, που ειχαν το συνθημα "Μοναστηρι και Γευγελη, πολεις Ελληνικες".
Οσοι λαβετε το μηνυμα, φωτοτυπηστε το και διαβιβαστε το σε τοπικους αρχοντες και Βουλευτές.
Πληροφοριες λενε οτι το Υπ. Εξ. θα το κρατησει ο Γιωργακης , με αναπληρωτρια Υπουργο την Μαριλλενα Κοπά.Πολλοι γνωριζετε τι εστι Κοπά. Οσοι δεν γνωριζετε θα σας πω μονο το εξης: Η Μπακογιαννη , ακομα και ο ιδιος ο Γιωργος, ειναι εθνικιστες μπροστα της!!!
Δευτερον.
Επειδη το δημοσιευμα αναφερεται σε χρηματοδοτηση των ελληνικων Συλλογων απο το ελληνικο κρατος, πρεπει να σας πω οτι το ελληνικο κρατος ειναι εχθρικο προς καθε εκδηλωση ελληνισμου στην ΦΥΡΟΜ.
Τα λεφτα τα στελνουμε εμεις , ανωνυμοι ιδιωτες.
Παρακαλεισtε ολοι, οσοι μπορειτε, να μαζεψετε οτι χρηματα δυνασθε απο το περισσευμα σας και να επικοινωνησετε με τον κ. Στεργιου στο stjulema@yahoo.co.uk ( Τα στελνουμε με την Western Union).
Πρεπει να το κανουμε γιατι οι ενεργειες αυτες των Σκοπιανων, εκφοβιζουν τους Ελληνες Μακεδονες της Πελαγονιας και οι γονεις δεν αφηνουν τα παιδια τους ουτε ελληνικα να μαθουν, ουτε να ερθουν στην Ελλαδα.Ποσο μαλλον να εκδηλωθουν.
Ενα μεγαλο ευχαριστω επισης στον Αντιδημαρχιο Αθηνας κ. Αθανασιο Σπυρακο για την ενεργο βοηθεια του. Τετοιους ανθρωπους και πατριωτες , δεν πρεπει να τους ξεχναμε.


Στέφανος Σωτηριου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: