ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

Επεισόδιο στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Μεσολόγγι... Τοπικό Κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. θέλησε να θυμίσει το 1993 στο κ. Σαμαρά


Άναυδοι έμειναν οι υποστηριχτές και η συνοδεία του Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο στο Μεσολόγγι όταν κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκδήλωσης του υποψηφίου προέδρου, τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. και συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο Μεσολογγίου της Ν.Δ. Χ. Καλομαμάς διέκοψε τον κ. Σαμαρά την ώρα που μιλούσε προσπαθώντας να κάνει αναδρομή των γεγονότων του 1993. Στην αίθουσα αρχικά υπήρξε μια αμηχανία η οποία μετατράπηκε σε οργή των υποστηριχτών του κ. Σαμαρά καθώς θεώρησαν ότι το τοπικό στέλεχος επιτίθεται στον υποψήφιο αρχηγό. Ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ο. Μεσολογγίου ανέβηκε στο έδρανο που μιλούσε ο κ. Σαμαράς και απευθυνόμενος προσωπικά στον ίδιο άρχισε να θυμάται τα παλιά…. Το γεγονός προκάλεσε όπως προείπαμε την οργή των άλλων οπαδών οι οποίοι του ζητούσαν να κατεβεί , αυτός αντέδρασε και αμέσως απειλήθηκε σύρραξη ενώ ο κ. Σαμαράς παρακολουθούσε αμήχανος. Όπως λέγεται ο κ. Καλομαμάς είχε επιτεθεί το 1993 στον σημερινό υποψήφιο πρόεδρο της Ν.Δ. όταν ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε τη πόλη του Μεσολογγίου ως πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ και σύμφωνα με φήμες είχε τραυματίσει τότε τον κ. Σαμαρά!
paronaitoloakarnanias

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξ όσων γνωρίζω ο κ. Χ. Καλομαμάς ήθελε απλά να θυμίσει ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης. Από το γεγονός αυτό έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα αυτός και η οικογένεια του. Η γυναίκα του έφθασε μέχρι την αιμοκάθαρση από την υψηλή πίεση που είχε μετά από νευρικό κλονισμό που υπέστη από το χρόνιο στρες (λόγω της άδικης κατηγορίας). Ήθελε απλά να λυθεί δημόσια η παρεξήγηση και όχι να προκαλέσει επεισόδιο. Ασφαλώς ήταν unfair η παρέμβαση του αλλά τι θα κάνατε και σεις αν σας έπνιγε το δίκιο?
Κ.Π.