ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.09

Ποιο υπουργείο πλήρωσε 20 εκατ. ευρώ σε ροζ τηλέφωνα


Το εκπληκτικό ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ άγγιζε το κόστος τηλεφώνων σε υπουργείο, σύμφωνα με εσωτερική έρευνα. Τα τηλεφωνήματα κατευθύνονταν σε ροζ γραμμές, τηλεπαιχνίδια και τηλεκληρώσεις τουλάχιστον την τελευταία πενταετία.

Τα επίσημα στοιχεία δαπανών σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί Χατζηγάκη, δείχνουν ότι το 2006 το κόστος ήταν 8,5 εκατομμύρια ευρώ και 80.000 ευρώ σε κινητά τηλέφωνα. Το 2007, μετά από προειδοποιητική επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Κώστα Σκιαδά, το κόστος σταθερής τηλεφωνίας μειώνεται σε 5,1 εκ. ευρώ ενώ της κινητής σε 40.000 ευρώ. Το 2008, το κόστος πηδάει στα 6 εκ. ευρώ για την σταθερή και 82.500 ευρώ για την κινητή αντίστοιχα.

Το 2009, κατά τη διάρκεια των πρώτων 9 μηνών της υπουργίας του κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, ο λογαριασμός στα κινητά φθάνει τα 90.000 ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, 29 κινητά τηλέφωνα ήταν χρεωμένα στο υπουργικό γραφείο, 9 στον υφυπουργό Κώστα Κιλτίδη και 14 στον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο. Επίσης, οι δύο γενικοί γραμματείς και ο ειδικός γραμματέας είχαν στην κατοχή τους ακόμη 14 κινητά.

Γνωστή ήταν η καταχρηστική δράση εντός του υπουργείου στον Κώστα Σκιαδά, γενικό γραμματέα του υπουργείου επί ΝΔ. Ο Σκιαδάς είχε αποστείλει έγγραφο με το οποίο εφιστούσε την προσοχή των προϊστάμενων στα ροζ τηλέφωνα και προειδοποιoύσε ότι θα επιβληθούν κυρώσεις: «Παρατηρήθηκε ότι χρεώνονται διάφορες συνδέσεις με προσωπικές κλήσεις μεγάλης χρονικής διάρκειας, επίσης με κλήσεις προς 090, που στο σύνολο τους δεν πρέπει να βαρύνουν την υπηρεσία».

Φήμες

Δεν υπάρχουν σχόλια: