ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.09

Αλλάζουν τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων..Μπροστά με 3,5% η Ντόρα Μπακογιάννη σε δημοσκόπηση της Μetron Analysis



Υποχωρούν τα ποσοστά Σαμαρά!

Είναι γνωστή η κόντρα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρόεδρο του Ομίλου ANT1 ο σταθμός του οποίου έχει αναπτύξει πολεμική δυναμική στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη. Απόψε στοπ κεντρικό δελτίο του ANT1 το κανάλι σε μια προσπάθεια να υποβαμίσει τη συμμαχία Μπακογιάννη – Σπηλιωτόπουλου παρουσιάζει δημοσκόπηση στην οποία υποχωρούν ελάχιστα μεν τα ποσοστά Σαμαρά αλλά προηγείται της πρώην Υπουργού! Αύριο όμως σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η Metron Analysis δημοσιεύει μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Flash, στην οποία προηγείται με 3,5 % η Ντόρα Μπακογιάννη! Πριν από μια εβδομάδα προηγείτο με 8% ο Σαμαράς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας και τώρα προηγείται με 3,5% η Μπακογιάννη
toparonaitoloakarnanias

1 σχόλιο:

Unionist είπε...

ελα ντε ομως που τελικως δεν ηταν καθολου ετσι

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=741705&cid=1