ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.09

Πάμε σε συνομιλίες κορυφής για το Κυπριακό;

erdogan_papandreouΣύνοδος Κορυφής Ελλάδας- Τουρκίας ετοιμάζεται για το Κυπριακό, με πρωτοβουλία της Άγκυρας και ειδικότερα του διδύμου Ερντογάν- Νταβούτογλου, αν πιστέψουμε την τουρκική εφημερίδα “Σαμπάχ”. Η Τουρκία, μάλιστα, δεν φαίνεται να θέλει να αιφνιδιάσει, καθώς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέμα θα θέσει ο ίδιος ο Νταβούτογλου στην ελληνική πλευρά. Το ζήτημα είναι αν τέτοιες πρωτοβουλίες ξεκινούν καλά, με το να τις μαθαίνουμε από τον τουρκικό Τύπο…

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Ερντογάν αρχίζει να ξεδιπλώνει τη στρατηγική της για “προσπάθειες ειρήνευσης” στην ευρύτερη περιοχή. Αναζητεί εγγυήσεις σε Λονδίνο και Ουάσιγκτον για συνομιλίες με την Ελλάδα για το Κυπριακό και προσφέρεται να μεσολαβήσει στο Μεσανατολικό. Το ερώτημα είναι πόσο έτοιμη είναι η Αθήνα για να αντιμετωπίσει αυτές τις τουρκικές πρωτοβουλίες…

Η είδηση λέει ότι η Άγκυρα θα ζητήσει την υποστήριξη της Ουάσιγκτον, για καθορισμό συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος επίλυσης του Κυπριακού. Η Τουρκία έχει ήδη αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του Λονδίνου, ενώ θέμα έναρξης συνομιλιών τύπου Καμπ Ντέϊβιντ ή Μπούργκενστοκ θα θέσει ο Τούρκος υπουργός Eξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις αρχές Δεκεμβρίου, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τουρκική εφημερίδα “Σαμπάχ”. Η εφημερίδα γράφει μάλιστα, ότι στόχος της Άγκυρας είναι να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων της Ελλάδας και της Τουρκίας, πράγμα για το οποίο, αναφέρει, “τα πρώτα βήματα θα γίνουν από πλευράς Νταβούτογλου και Παπανδρέου”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “στόχος είναι να πραγματοποιηθούν τα δημοψηφίσματα στο Νησί, με διαδικασία δίχως διακοπή συνομιλιών στις αρχές του 2010 και πριν από τις εκλογές”. Πρόκειται για τις εκλογές Προέδρου στην αυτοαποκαλούμενη “Τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”. Η “Σαμπάχ” επισημαίνει ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, “στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε προχθές με τον Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν, ζήτησε την υποστήριξη της χώρας αυτής ως εγγυήτριας, για την επιτάχυνση της διαδικασίας συνομιλιών. Το Λονδίνο υποσχέθηκε πλήρη υποστήριξη, ενώ προηγουμένως είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε να προβεί σε βοηθητικά βήματα μέσω των βάσεών της στο Νησί. Ο κ. Μπράουν προσέγγισε θετικά την πρόταση περί επιτάχυνσης στις συνομιλίες με βάση συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ”.

Μήπως να τελειώνουμε με την ηγεσία της ΝΔ και να συνεννοηθούν οι πολιτικές δυνάμεις για μια εθνική γραμμή στις συνομιλίες;-

τα πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: