ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΛΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ.... Ο Υπ. ΠΡΟΠΟ ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΣ..."ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ"


Με την ανάρτηση μας με τίτλο.."ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ"???? ....ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !! είχαμε επισημάνει κάποιες αστοχίες στην απόφαση του πρωθυπουργού για την κατάργηση του Υπ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ και των υπηρεσιών του οι οποίες ήταν κάτω από την εποπτεία του Λιμενικού Σώματος και ελπίζαμε ότι η «κατάργηση» είχει δουλευτεί κατάλληλα και ότι έγινε κάτω από ένα ευρύτερο πρόγραμμα και σχέδιο της νέας κυβέρνησης.

Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. κύριος Χρυσοχοίδης έχει πάρει την απόφαση να «αναδιαρθρώσει εκ βάθρων το ΛΣ» και όχι μόνον οργανωτικά αλλά και εκ του στρατιωτικού διαρθρωτικού καθεστώτος που διέπει τις τάξεις του, με αποτέλεσμα να επιφέρονται αλλαγές, τέτοιες που αντιτίθενται τόσο στις παραδόσεις του ΛΣ αλλά και στον τρόπο των Υπηρεσιακών του λειτουργιών.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αρχηγό ΛΣ να ανθίσταται σθεναρά των διαθέσεων και προθέσεων Χρυσοχοίδη.

Όπως και να το κάνουμε είναι αδύνατον να συγκαταλέξεις το ΛΣ ή HELLENIC COAST GUARD …(όπως θέλετε πείτε το)… στην ίδια μοίρα με την ΕΛ.ΑΣ. Και αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς αλλά δεν είναι δυνατόν οι πειραματισμοί της κυβέρνησης Παπανδρέου.. ….γιατί περί αυτού πρόκειται για το πρώην ΥΕΝΑΝΠ του οποίου σήμερα τα στελέχη του όχι μόνον είναι συγχυσμένα αλλά δυσπραγούν αφού οι αρμοδιότητες που έχουν εκτός της ερμαφρόδιτης κατάστασης που επικρατεί δεν έχουν ΚΑΙ ουδεμία σαφή εντολή περί του αντικειμένου τους όταν η πολιτική ηγεσία του Υπ ΠΡΟ.ΠΟ δεν έχει κανένα σχέδιο. Όπως όλα δείχνουν η κατάργηση του ΥΕΝΑΝΠ «έγινε στο πόδι»……. να αναιρέσουν το διεθνές καθεστώς που πρεσβεύουν τις ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ στον κόσμο και ειδικά του Δυτικού κόσμου.

Το ότι το ΛΣ είναι ένα Σώμα Στρατιωτικά Συντεταγμένο δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η θάλασσα δεν είναι στεριά κύριε Χρυσοχοίδη.

Επίσης το ΛΣ είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑ εκ των τριών το οποίο εμπλέκεται ΑΜΕΣΑ και καταλυτικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας και συγκεκριμένα με την ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ στο ΑΙΓΑΙΟ!

Πολύ φοβούμαστε ότι οι αποφάσεις Χρυσοχοίδη είναι στο πνεύμα της «τακτικής υποχώρησης» αλλά πάντα συγκεκαλυμμένα με πρόταγμα τον εκμοντερνισμό και εκσυγχρονισμό ώστε να δικαιολογείται το αυτονόητο συμπέρασμα των ελαφρών αποφάσεων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: