ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.09

"ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ"...ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ


Πειράματα τέλος στη ναυτιλία με εντολή Παπανδρέου

Σε συνολική επανεξέταση των θεμάτων που συνδέονται με τη Ελληνική εμπορική ναυτιλία οδηγείται η κυβέρνηση μετά την διαπίστωση πως η ιδέα του διαμελισμού του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, προκαλώντας σοβαρά ρήγματα με ανυπολόγιστες αρνητικές επιπτώσεις στην εθνική οικονομία της χώρας.

Την διαπίστωση αυτή την έκανε πρώτος ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος στις κατ' ιδίαν συναντήσεις του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σήμερα εμπλέκονται στη διαχείριση της νέας κατάστασης που έχει δημιουργηθεί παραδέχθηκε ότι η κατάργηση του ΥΕΝ υπήρξε μια λάθος επιλογή κυρίως διότι δεν συνοδεύονταν από το εργαλείο εκείνο που θα το αντικαθιστούσε αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα.

Το γεγονός πως 40 και πλέον μέρες μετά τις εκλογές και ύστερα από δύο Προεδρικά Διατάγματα η κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει ακόμη στο τελική της πρόταση ως προς την αναδιανομή των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας είναι ενδεικτικό κατάστασης που επικρατεί στο κυβερνητικό επιτελείο αναφορικά με το θέμα αυτό.

Το κουβάρι που δημιούργησαν οι εισηγήσεις των «ειδικών» προς το ΠΑΣΟΚ στην διάρκεια των προηγούμενων τριών ετών καλείται να ξετυλίξει τώρα η κυβέρνηση η οποία προς το παρόν έχει καταφέρει να διαχειριστεί ικανοποιητικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η απόφαση.

Το τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα που κυκλοφόρησε στο παλαιό υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μπέρδευε τα πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο ακόμη περισσότερο προκαλώντας αφενός την έντονη αντίδραση της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος η οποία έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της από τις εξελίξεις και αφετέρου τον έντονο προβληματισμό σημαντικών φορέων του εφοπλισμού για το κατά πόσο η κυβέρνηση έχει επαφή με το πρόβλημα που προσπαθεί να λύσει.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: